Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:14

Președintele PNL Dâmbovița vrea să rămână parlamentar și după alegerile din 2024!


A A

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”

*„Eu consider că fac treabă pentru Partidul Național Liberal și pentru județ acolo, la București”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran

 

Nu dă Capitala pe Târgoviște! Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, nu este interesat de funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la viitoarele alegeri locale din 2024! În cadrul unei recente conferințe de presă, acesta a spus răspicat că preferă să fie parlamentar și să ajute județul de la distanță, respectiv de la București, unde problemele pot fi rezolvate mult mai ușor având Guvernul și miniștrii mai aproape. În aceste condiții, PNL Dâmbovița are o misiune extrem de dificilă, să găsească un candidat bun care să se bată cu actualul președinte CJD, Corneliu Ștefan.    

„Nu voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Eu consider că fac treabă pentru Partidul Național Liberal și pentru județ acolo, la București. O să căutăm variante în județ, oameni care să aibă experiență și care să obțină un rezultat bun. Consider că pot să ajut județul din această postură, de parlamentar. Sunt unii care spun că un președinte de CJD are mai multă putere decât un parlamentar bine așezat acolo, care are și funcții... Un președinte de CJD are putere în județ, dar la București rezolvi problemele mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri și ai o anumită deschidere, legiferezi, mai ai și o funcție în Parlament... deci ajuți mai mult. Sunt convins că dacă vom avea un președinte de Consiliu Județean liberal voi putea să ajut mult mai mult, pe căi legale, normale, dar ca în România, pentru că dacă nu intervii tot timpul să jalonezi anumite lucruri... nu se realizează”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale