26.09.2022 00:14

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”
Galerie foto

*„Eu consider că fac treabă pentru Partidul Național Liberal și pentru județ acolo, la București”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran

 

Nu dă Capitala pe Târgoviște! Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, nu este interesat de funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la viitoarele alegeri locale din 2024! În cadrul unei recente conferințe de presă, acesta a spus răspicat că preferă să fie parlamentar și să ajute județul de la distanță, respectiv de la București, unde problemele pot fi rezolvate mult mai ușor având Guvernul și miniștrii mai aproape. În aceste condiții, PNL Dâmbovița are o misiune extrem de dificilă, să găsească un candidat bun care să se bată cu actualul președinte CJD, Corneliu Ștefan.    

„Nu voi candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Eu consider că fac treabă pentru Partidul Național Liberal și pentru județ acolo, la București. O să căutăm variante în județ, oameni care să aibă experiență și care să obțină un rezultat bun. Consider că pot să ajut județul din această postură, de parlamentar. Sunt unii care spun că un președinte de CJD are mai multă putere decât un parlamentar bine așezat acolo, care are și funcții... Un președinte de CJD are putere în județ, dar la București rezolvi problemele mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri și ai o anumită deschidere, legiferezi, mai ai și o funcție în Parlament... deci ajuți mai mult. Sunt convins că dacă vom avea un președinte de Consiliu Județean liberal voi putea să ajut mult mai mult, pe căi legale, normale, dar ca în România, pentru că dacă nu intervii tot timpul să jalonezi anumite lucruri... nu se realizează”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta Stanciu