Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.10.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Pucioasa, start bun de sezon

Pucioasa, start bun de sezon

După ce a făcut o figură frumoasă în ediția precedentă de campionat, FC Pucioasa a început bine și acest sezon, reușind să se claseze pe ultima treaptă a podiumului după cinci etape. Deși a fost implicată într-un scandal important, legat de adeverințe false de vaccinare, echipa pregătită de Nicu Croitoru a fost programată în continuare la meciuri de Federația Română de Fotbal, iar rezultatele înregistrate au fost unele pozitive.

Scandalul a fost unul care a atras atenția presei centrale, însă în ultimul timp nu au mai apărut informații legate de acest caz, iar Croitoru a putut, cel puțin la prima vedere, să-și pregătească echipa în liniște. FC Pucioasa are un lot interesant, care cuprinde atât jucători tineri cu potențial, care posedă calități fotbalistice, cât și fotbaliști cu experiență, unii dintre ei evoluând chiar și la nivelul ligii secunde.

Nicu Croitoru este un antrenor bun, care știe să își păstreze jucătorii aproape, să formeze un grup unit și, cel mai important, știe să-i organizeze în teren, acesta fiind principalul plus al echipei din Pucioasa. Chiar dacă nu dispune de un buget prea consistent, echipa dâmbovițeană oferă un fotbal bun, iar rezultatele înregistrate nu vin întâmplător, ci au la bază prestații solide din partea elevilor lui Croitoru. FC Pucioasa oferă șansa jucătorilor tineri să evolueze într-un eșalon național, iar aceștia nu au dezamăgit, oferind evoluții de calitate, în schimbul încrederii primite din partea staff-ului tehnic.

Nu cred că echipa din Pucioasa se gândește la o promovare în eșalonul secund, pentru că situația financiară a clubului nu este una extraordinară, dar cu siguranță se dorește o clasare cât mai bună, pentru că în urma rezultatelor bune, poate apărea un interes din partea altor formații pentru jucătorii tineri ai echipei pregătite de Nicu Croitoru.

Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta legată de adeverințele eliberate de șotia președintelui Cristi Mitrea, pentru că viitorul formației din Pucioasa depinde de acest aspect. Din punct de vedere sportiv, echipa din Pucioasa merită felicitări pentru ce a realizat până în acest moment, însă jucătorii trebuie să țină capul jos și să muncească la fel de mult în continuare.

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale