Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:13

La Răzvad, pe locația fostului Cămin Cultural din satul Valea Voievozilor, se va construi...


A A

Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice

Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice

*„Am reușit să acoperim zona copiilor, zona tinerilor și a venit momentul să ne îngrijim și de vârstnicii noștri din comună”

 

Comuna Răzvad va avea  Centru de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice! Acesta  se va construi în viitorul apropiat în satul Valea Voievozilor, respectiv pe amplasamentul  fostului Cămin Cultural, o construcție veche și nefolosită care va fi dărâmată. Investiția este o premieră pentru localitate, finanțarea ei fiind  asigurată prin PNRR.  Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița, că se simțea nevoia unei astfel de investiții pe zona persoanelor vârstnice. 

„Vorbim de locația fostului Cămin Cultural unde vom construi un centru nou, un centru care să asigure asistența pentru persoanele vârstnice. Am reușit să acoperim zona copiilor, zona tinerilor și a venit momentul să ne îngrijim și de vârstnicii noștri din comună. Pentru ei am pregătit acest proiect care va fi derulat prin PNRR pe Componenta C13, proiect care este în asociere cu DGASPC prin Consiliul Județean Dâmbovița și cărora le mulțumesc pentru sprijin pentru că altfel nu am fi putur să obținem un punctaj maxim și să fim printre primele proiecte aprobate la nivel de țară. Suntem primul pe județ și printre primele 5 pe țară. Acest proiect este în valoare de 7.253.482 lei, cu TVA inclus, și se află în faza de proiectare, a fost făcut studiul de fezabilitate, acum se lucrează la proiectul tehnic iar în perioada următoare va fi scoasă la licitație execuția propriu zisă. Pentru acest proiect estimăm ca în a doua parte a anului să începem efectiv lucrările. Construcția propriu zisă va fi pe locația fostului cămin cultural din Valea Voievozilor, vizavi de Școala din Valea Voievozilor, pe care îl vom dărâma pentru că este o clădire veche și nefolosită. Acolo vom construi acest centru de îngrijiri pentru persoane vârstnice”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale