Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.04.2024 00:14

La Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a transmis...


A A

Precizări despre regulile campaniei electorale

Precizări despre regulile campaniei electorale

*Edilul-șef a subliniat că în zonele istorice nu vor fi permise elemente de campanie sau de precampanie electorală

 

Într-o conferință de presă desfășurată recent, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a adus clarificări privind regulile pentru publicitatea electorală. În contextul în care anumiți competitori electorali s-au plâns pe rețelele de socializare că administrația locală târgovișteană îi împiedică să plimbe mașinile prin oraș pentru campania electorală, primarul Danie Cristian Stan a amintit de legea 185/2013, care spune că autovehiculele de publicitate necesită o autorizație specială din partea administrației publice locale, cu indicarea traseului.

„Este important să respectăm legea în întregime, indiferent de poziția noastră în competiția electorală. Pe de o parte, tu nu respecți legea, iar pe de altă parte, tu te plângi că ești împiedicat să-ți exerciți drepturile în calitate de competitor electoral. Asta este legea și trebuie să o respectăm cu toții”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Edilul-șef a subliniat, de asemenea, că în zonele istorice, conform regulamentului de publicitate aprobat de către Consiliul Local și în concordanță cu Legea 185, nu vor fi permise elemente de campanie electorală sau de precampanie electorală.

„Este esențial să găsim modalități de a face campanie electorală fără a perturba aspectul estetic al orașului nostru și fără a încălca legile în vigoare”, a adăugat primarul.

În plus, Daniel Cristian Stan a transmis că legea trebuie respectată de către toți actorii politici, făcând referire la anumite partide care au creat prejudicii pentru România, menționând în special cazul achiziționării vaccinurilor anti-COVID.

„Legea trebuie respectată de toată lumea, inclusiv de exponenții unui partid care au produs cel mai mare prejudiciu din istoria României, peste un miliard de euro cu ocazia achiziționării vaccinurilor anti-COVID”, a mai declarat primarul municipiului Târgoviște.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale