Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.04.2024 00:15

Cu o creștere a numărului de beneficiari pentru anul școlar 2024,


A A

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița

Programul „Masă Sănătoasă

*În județul Dâmbovița, inițial, 28 de unități de învățământ au beneficiat de acest program, iar ulterior, cu suplimentarea numărului de unități acceptate, numărul lor a ajuns la 35

 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița a anunțat extinderea Programului Național „Masă Sănătoasă" în județ, cu o creștere a numărului de beneficiari pentru anul școlar 2024. Această inițiativă este menită să asigure o alimentație sănătoasă pentru preșcolari și elevi, contribuind la îmbunătățirea accesului la educație și la promovarea unui stil de viață sănătos.

Potrivit declarațiilor reprezentanților IȘJ Dâmbovița, Programul „Masă Sănătoasă" are drept obiectiv principal sprijinirea participării la educație prin oferirea unei alimentații sănătoase și promovarea unui stil de viață alimentar echilibrat. Prin alocarea de resurse financiare și distribuirea acestora către unitățile de învățământ selectate, programul vizează îmbunătățirea rezultatelor școlare și reducerea abandonului școlar, în special în mediile dezavantajate.

În județul Dâmbovița, inițial, 28 de unități de învățământ au beneficiat de acest program, iar ulterior, cu suplimentarea numărului de unități acceptate, numărul lor a ajuns la 35. Această extindere a dus la o creștere  a numărului de beneficiari direcți, ajungând la 11.945 de preșcolari și elevi, față de 3.804 în anul școlar precedent.

Pentru implementarea programului, sume importante au fost alocate de către Guvern, iar procedura de atribuire a contractelor pentru furnizarea mesei calde sau a pachetelor alimentare este organizată la nivelul fiecărei unități de învățământ.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale