Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.04.2024 00:14

Veste bună anunțată de liderul de sindicat de la Automecanica Moreni


A A

Se fac investiții în societățile din industria de Apărare

Se fac investiții în societățile din industria de Apărare

*„S-a căzut de comun acord cu o firmă din afară pentru Fabrica de Pulberi și Explozibil Făgăraș. Și UM Mija și UPS Dragomirești beneficiază de sume pentru investiții, UM Cugir are sume importante pentru modernizare”

 

Ministerul Economiei a alocat sume considerabile pentru efectuarea de investiții în societățile din industria de apărare a țării! Liderul de sindicat din industria de profil, Constantin Bucuroiu ne-a declarat că sunt societăți care beneficiază de bani pentru linii de producție moderne, pentru reabilitarea în continuare a halelor, un exemplu elocvent în acest sens fiind chiar Uzina  Automecanica Moreni care și-a modernizat halele și unde urmează să se facă și alte investiții.

„Urmează acum partea de instalații electrice și podele, ceea ce face din uzină altceva, să arate cu totul altfel. De asemenea, pentru instalații, utilaje sunt în discuții pentru o nouă vopsitorie, un nou sablaj, aparate de sudură moderne. Deci sunt bani pentru investiții. Se pare că s-a căzut de comun acord cu o firmă din afară pentru Fabrica de Pulberi și Explozibil Făgăraș. Și UM Mija și UPS Dragomirești beneficiază de sume pentru investiții, UM Cugir are sume importante pentru modernizare. Deci suntem într-un alt moment. Trecerea la producția de război care se vehiculează la Bruxelles și la NATO pune amprenta  și asupra industriei românești de apărare. Totul datorită războiului cu Ucraina pentru că până la acest război Europa se credea invincibilă și a ajuns la concluzia că nu erau pregătiți nici să se bată singuri. America  a găsit și ea o grămadă de lucruri care, din punct de vedere strategic, nu erau așa cum au crezut ei și toată lumea s-a deșteptat”, a precizat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale