Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.04.2024 00:14

La Potlogi,


A A

Investiții masive în infrastructură

Investiții masive în infrastructură

* Termenul de finalizare a investiției este, potrivit viceprimarului cu atribuții de primar  Viorel Drăghici, undeva la peste 2 luni de zile *În același timp, în localitate, se lucrează și la modernizarea  drumului  cunoscut sub denumirea de centura ocolitoare a comunei Potlogi

 

La momentul acesta în comuna Potlogi se lucrează în ritm alert la proiectul de amenajare trotuare și accese la proprietăți, respectiv  scurgerea apelor pluviale… pe DJ 711 A și DJ 711 D! Acesta este un proiect  pe care Primăria Potlogi îl derulează în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, a cărui valoare este de 2.251.859,69 lei. Termenul de finalizare a investiției este, potrivit viceprimarului cu atribuții de primar  Viorel Drăghici, undeva la peste 2 luni de zile. În același timp, în localitate, se lucrează și la modernizarea  drumului  cunoscut sub denumirea de centura ocolitoare a comunei Potlogi. ,,Deja lucrările se desfășoară în plin, iar investiția are o valoare de 9.623.552,98 lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul ,,Anghel Saligny’’. Va fi gata în cursul acestui an. Constructorul a spus că undeva în 3 luni de zile se va finaliza centura ocolitoare de la Potlogi. Avantajul  major este că mașinile de mare tonaj vor ieși pe aceste drumuri care se duc în DJ 711, iar cealaltă bretea se duce la Autostrada București –Pitești. Vom scăpa de praful  din zona  culturilor agricole… Este un câștig și pentru mediu și pentru oamenii din comună pentru că aceste mașini de mare tonaj, la un moment dat, deranjează. Potlogi este o zonă circulată pentru că face legătura între Autostrada București - Pitești și DN 7 care este în modernizare… Este ușor de trecut de la A1 la DN 7, iar  localitatea noastră este cea de tranzit’’, ne-a declarat ieri viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale