Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.11.2016 00:25

Târgoviște - Lucrările de reabilitare și modernizare au ajuns la final


A A

Zona Udriște Năsturel, schimbată radical cu 500.000 lei

Zona Udriște Năsturel, schimbată radical cu 500.000 lei
Președintele CJD Adrian Țuțuianu a transmis felicitări echipei administrative municipale pentru realizarea pas cu pas a programului edilitar cu care PSD a câștigat alegerile

❚ Cu bani exclusiv de la buget și cu societățile din subordinea primăriei, pe strada Udriște Năsturel s-au asfaltat peste 4000 de metri pătrați de străzi și trotuare, s-au desființat garajele inestetice, s-au realizat aproape 100 de locuri de parcare, s-a modernizat iluminatul public, s-au făcut multiple lucrări peisagistice și s-a construit un loc de joacă modern ❚ Tot în zona microraionului IV, de anul viitor se va intra pe cele două străzi principale Radu cel Mare și Radu Popescu, care urmează să fie și ele reabilitate total ❚ În atenția administrației se află și microraionul V, care va fi modernizat și el în totalitate ❚ Ieri, la încheierea lucrărilor de pe strada Udriște Năsturel, au participat: Cristian Stan – primarul Târgoviștei, viceprimarii Carmen Holban și Cosmin Bozieru, administratorul public Liviu Stoica și președintele Consiliului Județean - Adrian Țuțuianu

ANA MARIA POPESCU

 


 

Lucrările de reabilitare și modernizare a zonei Udriște Năsturel din microraionul IV al municipiului Târgoviște au fost finalizate! Ieri, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Carmen Holban, candidat PSD și la Camera Deputaților, și Cosmin Bozieru, alături de administratorul public Liviu Stoica, și de președintele Consiliului Județean, candidat PSD la Senatul României, Adrian Țuțuianu, a efectuat o conferință de presă pe teren. Primarul Cristian Stan a vorbit despre investițiile realizate în această zonă a municipiului, dar și despre planurile investiționale pe care intenționează să se implementeze în microraionul V al municipiului, acolo unde nu s-au mai făcut modernizări de câțiva zeci de ani.

Modernizări încheiate, modernizări… în proiect

Pe strada Udriște Năsturel s-au asfaltat peste 4000 de metri pătrați de străzi și trotuare, s-au desființat garajele inestetice și s-au realizat aproape 100 de locuri de parcare, s-a modernizat iluminatul public, s-au făcut multiple lucrări peisagistice și s-a construit un loc de joacă modern pentru copii din cartier și nu numai. Valoarea totală a investiției este aproximativ 500.000 lei, banii au venit exclusiv din fonduri proprii ale administrației locale, iar majoritatea lucrărilor au fost realizate cu societățile din subordinea Primăriei.

„Datorită faptului că vremea ne ajută, reușim să ne atingem pas cu pas obiectivele de infrastructură pe bugetul propriu în cartierele municipiului. Pe strada Udriște Năsturel din microraionul IV, am implementat o investiție cu bani de la bugetul propriu, o investiție care vizează peste 4000 metri pătrați de străzi și trotuare, două parcări și am lucrat și la locul de joacă. După cum vedeți, zona este de nerecunoscut în acest moment, față de situația din înainte de începerea lucrărilor, s-au demolat garajele, s-a lărgit parcarea, s-a lărgit strada, s-au creat per total undeva la 95- 100 de locuri de parcare, am avut intervenții la iluminatul public și sperăm ca aceste lucrări să continue și timpul să ne mai permită să le realizăm în continuare. Aș mai menționa că sunt lucrări și la spațiul verde, s-a gazonat o suprafață de peste 400 mp, s-au plantat arbori și arbuști ornamentali, peste 100 de bucăți, numai în această zonă. Locul de joacă a fost reabilitat total, nu s-a mai păstrat decât locația pentru că s-au adus echipamente de joacă noi, s-a acoperit cu tartan, s-au pus bănci, în general această zonă este total schimbată. De asemenea, s-a reabilitat și locul de joacă. Valoarea investiției este în jur de 500.000 lei, iar lucrările au demarat în urmă cu aproape două luni. Cea mai mare parte a lucrărilor au fost făcute cu Municipal Construct, cu excepția asfaltărilor, doar ceea ce înseamnă borduri, pregătirea terenului, iar spațiile verzi au fost realizate de ECO- SAL. Lucrăm și în zona microraionului V, acolo unde am demolat garajele aferente străzii și parcării Ion Ghica. De asemenea, lucrăm și la un loc de joacă. Săptămâna aceasta, cel târziu luni, vom finaliza și locul de joacă de acolo. Era degradat, era un spațiu urban deplorabil, iar în momentul de față arată destul de bine. Sper să ne lase vremea să terminăm și parcarea de acolo, o parcare foarte mare, chiar mai mare decât aceasta de pe Udriște Năsturel și cu mai multe locuri. Fac mențiunea că anul viitor pe zona microraionului IV, cu bani de la bugetul local, vom intra pe cele două străzi principale de acces și mă refer la strada Radu cel Mare și strada Radu Popescu, care urmează să fie reabilitată total, iar microraionul V vrem să fie total reabilitat și modernizat”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

„Orașul va avea în doi ani o altă față”

Pentru investiția realizată în microraionul IV al municipiului Târgoviște și nu numai, echipa administrativă a municipiului a primit felicitări din partea locuitorilor, dar și a președintelui CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a apreciat la superlativ acțiunile investiționale ale administrației locale din municipiul reședință de județ.

„Îi felicit pe Cristian Stan, pe viceprimari, pe administratorul public pentru că urmăresc punerea în aplicare în fiecare zi a programului cu care noi am câștigat alegerile locale din acest an. Starea de bine a unui oraș se realizează și cu lucrări mari, dar și cu lucruri care sunt ceva mai mici și care schimbă esențial aspectul unor zone și suntem într-un asemenea caz. Remarc grija actualei administrații pentru cartierele mărginașe ale Târgoviștei, pentru că în general primarii s-au concentrat pe realizarea unor lucrări în zona centrală, dar acum odată că s-a intrat foarte mult în cartiere, în beneficiul majorității locuitorilor municipiului. Târgoviștea s-a aflat într-o situație dramatică din punct de vedere edilitar, peste 5000 de garaje construite fiecare după ideea lui și cu materiale după cum a avut fiecare cetățean, ceea ce a afectat starea orașului extraordinar de mare. Sunt convins că echipa lui Cristian Stan va reuși să amenajeze toate zonele și orașul va avea în doi ani o altă față. Este îmbucurător faptul că cetățenii susțin demersurile administrației publice locale, au înțeles ci nu putem continua cu un oraș sufocat de construcții inestetice și că modernizarea cu locuri de parcare, spații verzi, trotuare, locuri de joacă, terenuri de sport este soluția cea mai bună pentru starea de confort din cartierele municipiului Târgoviște”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale