Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2020 00:16

Astăzi, CJD, CNM „Curtea Domnească” și Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște organizează...


A A

Ziua Unirii la "Casa Romanței"

Ziua Unirii la

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, împreună cu Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște, organizează joi, 23 ianuarie 2020, ora 17.00, la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște, evenimentul „ZIUA UNIRII LA «CASA ROMANțEI»”. Manifestările se înscriu în programul „Casa Romanței – ambasadă a culturii la Târgoviște” și se desfășoară sub patronajul Federației Europene a Asociațiilor și Cluburilor pentru UNESCO (FEACU), în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Târgovișteni, reprezentanța Uniunii Scriitorilor din România în Dâmbovița, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România - Filiala Dâmbovița, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Liceul „Petru Cercel” Târgoviște, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Pucioasa, Biblioteca Orășenească „Gheorghe Costescu” Pucioasa și Filiala „Mihai Viteazul” Dâmbovița a Asociației „Cultul Eroilor – Regina Maria”.

Programul evenimentului

Joi, 23 ianuarie 2020

●ora 17,00 – Deschiderea festivă a manifestărilor. Alocuțiuni din partea organizatorilor și a instituțiilor partenere – moderator: Alina Mavrodin Vasiliu -Prezentarea Muzeului “Casa Romanței” – Andrei Vasiliu, muzeograf „Cuza Vodă și Unirea” – moderator: George Coandă. „Romanța ne unește”: Momente poetice oferite de membri ai Societății Scriitorilor Târgovișteni; Momente artistice susținute de elevii Șerban Ana-Gabriela, Stăncescu Elena-Ștefania și Nițu Iulia ai Liceului „Petru Cercel” din Târgoviște și elevii Alexandru Mirabela, Rotaru Alexandra, Măntoiu Dragoș ai Colegiului Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa. Vizitarea Muzeului „Casa Romanței”. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

UVT, pe podiumul academic național
O nouă ediție a campaniei "ȘCOALA SIGURANțEI TEDI"
"Costumul popular românesc – artă și tradiție"
Laura Gorghiu, aleasă rector al UVT
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți
Expoziția "Finețuri din casele târgoviștenilor"
"Zorba Grecul", în premieră la Târgoviște
Slujire arhierească la Catedrala din Târgoviște
Programul "Meseria face diferența"
Laura Gorghiu și-a lansat candidatura pentru postul de rector


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi

Luni, 24 februarie, Curtea Constituțională a României/CCR a lansat bomba, una nucleară: a admis cererile contestatorii în privința desemnării, neconstituționale, de către președintele Klaus Werner Iohannis, pentru a doua oară ca prim-ministru, a lui Ludovic Orban.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale