Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:12

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” organizează...


A A

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

*La manifestare vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic

 

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița organizează Zilele Bibliotecii, manifestare la care vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic: prof. univ. dr. Mircea Regneală; Dragoș Neagu, președinte ANBPR; dr. Adriana Szekely, președinte ABR.

Programul va include: -  Premiile Bibliotecii pentru anul 2021; - dezbateri științifice: - Rolul alfabetizării informaționale în epoca fake news-urilor; - BIPTDP : bibliotecarii improvizează pe timp de pandemie; - dialog profesional - Servicii pentru comunitate în biblioteci publice din județul Dâmbovița;  participă bibliotecari din bibliotecile publice din județul Dâmbovița; -  lansări de carte și revistă: - Volumul:Tratat de biblioteconomie, ediția a 2-a”; - Volumul: „Evaluarea informațiilor din mediul online: nu crede și cercetează”; - „Curier. Revistă de cultură și bibliologie”. (Nr. 2/2021 – editată de  Biblioteca Județeană Dâmbovița). - prezentări profesionale: - „ZILELE BIBLIOTECII – retrospectivă 2013-2020”; - „Biblioteca în timp”; -  expoziție de pictură: -  „Orașul meu, orașul tău” - picturi realizate de copii din grădinițele și școlile târgoviștene; - expoziții de carte: - „Noutăți bibliofile în colecțiile Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița”; -  „Cărți de îndrăgit”; -  activități dedicate celor mai tineri utilizatori: -  „Cartea mea preferată”- Activitate organizată de Filiala pentru Copii; participă elevii Școlii Generale „Vasile Cârlova” din Târgoviște; - Clubul Seara de carte. Cartea propusă spre dezbatere –Memoria vegetală”, autor Umberto Eco. Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu orele 11.00, pe platforma ZOOM.

 

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Universitatea „Valahia” își menține calificativul „Grad de încredere ridicat”
Bogăție și mântuire!
36 de ani de la hirotonia întru arhiereu a IPS Nifon
Premierea concursului școlar eparhial dedicat Sfântului Voievod Neagoe Basarab
Unitățile de învățământ din Târgoviște au autorizație de incendiu
Atelier de Romanțe la Universitatea "Ovidius" din Constanța
Conferințele pastoral-misionare clericale
„Dăruiește viață cărții tale”
Primele filme la Cinematograful Independența, în decembrie
Concertul "Tinerețea Romanței", succes la Constanța
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale