Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.04.2019 00:15

În organizarea Arhiepiscopiei Târgoviștei,


A A

"Vinerea Floriilor", eveniment muzical de suflet


❚ Concertul a fost susținut de către Corala Catedralei Mitropolitane din Târgoviște, cu participarea Coralei Armonia din Constanța, a Arhiepiscopiei Tomisului

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, vineri, 19 aprilie 2019, la Clubul Studenților din Municipiul Târgoviște, a avut loc cea de a Va ediție a evenimentului intitulat Vinerea Floriilor, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin intermediul Centrului Județean pentru Cultură, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei. Concertul a fost susținut de către Corala Catedralei Mitropolitane din Târgoviște, instituție ce contribuie la susținerea activității pastoralmisionare a Eparhiei noastre, promovând principiile credinței noastre, în forma adecvată sensibilității muzicale. A participat, de asemenea, și Corala Armonia din Constanța, a Arhiepiscopiei Tomisului, ce s-a remarcat, de-a lungul timpului, cu pregnanță artistică și râvnă misionară. În deschiderea evenimentului, Pc. Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, a dat citire mesajului de binecuvântare al Înaltpreasfinției Sale, care a subliniat că acest eveniment muzical reprezintă o celebrare, prin intermediul muzicii, a sensibilității artistice, a credinței noastre, un mod de a promova valorile Evangheliei lui Hristos și un prilej de manifestare a comuniunii noastre creștine.La eveniment au luat parte numeroși credincioși din oraș, în mare parte tineri.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Biserica milenară din inima Târgoviștei
Ultima probă la Evaluarea Națională pentru elevii de clasa a 6-a
O întâlnire cu Hristos
Un eveniment cultural devenit tradiție
Învățământul profesional în impas
Aniversarea Liceului Tehnologic "Udrea Băleanu"
BABEL FAST, la cea de-a IX-a ediție
Concursul de creație plastică "Mărul de aur"
Dezbatere monumentală la UVT
Biserica Sfântul Gheorghe din Târgoviște


Material realizat la comanda Partidului Social Democrat PSD, CIF 41190008, prestator SC JURNAL MEDIA TOP SRL
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Întrebările emanate de la Cotroceni...

... în sfârșit, după o îndelungată gândire (dar nu și matură), au fost aduse la cunoștința nației nerăbdătoare, de președintele patriei, Klaus Werner Iohannis, pentru referendumul de duminică. Dar pentru a putea fi imprimate pe buletinul de vot a „bătut depeșă” pentru Parlament cerându-i aprobarea. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale