Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2018 00:21

Ieri, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”,


A A

Victor Ponta, întâlnire cu simpatizanții la Târgoviște

Victor Ponta, întâlnire cu simpatizanții la Târgoviște

PETRE DRĂGUȚOIU

 


 

Fostul președinte al PSD și fost prim-ministru al Guvernului României, deputatul Victor Ponta, fondator al Partidului Pro România, a venit ieri la Târgoviște, însoțit de lideri ai partidului nou înființat: Nicolae Bănicioiu – fost ministru al Sănătății și Sorin Câmpeanu – fost ministru al Educației, Ioan Marinescu - fostul prefect de Dâmbovița, precum și prefectul de Gorj, Alin Văcaru. Fostul premier a vizitat ieri, la Târgoviște, campusul Universității „Valahia”, unde a discutat cu rectorul Călin Oros despre programul de investiții realizat în timpul guvernului Ponta, după care delegația parlamentară a fost primită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, la reședința eparhială, ocazie cu care au fost discutate „teme care privesc societatea românească astăzi, precum rolul Bisericii în viața cetății, pentru edificarea unei societăți ancorate în tradiția creștină bimilenară”, conform comunicatului de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei. Vizita a continuat la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, unde fostul premier Ponta și delegația Pro România sau întâlnit cu un grup de simpatizanți și au organizat ad-hoc o conferință de presă.

„Nu înțeleg cu ce îl sperie sau cu ce îl cumpără domnul Dragnea nici pe domnul Țuțuianu, nici pe ceilalți parlamentari”

„M-am simțit foarte bine în funcția de președinte la PSD. Și acum mă simt bine când mă întâlnesc cu foști colegi de la PSD, de asta când vin în județul Dâmbovița toată lumea mă primește, Înalpreasfințitul, rectorul, toată lumea îmi spune «domnul prim-ministru bine ați revenit». Eu am venit doar ca să mă întâlnesc cu oameni cu care am lucrat, oameni cu care am făcut lucruri bune în ultimii ani și să zic că avem un lucru foarte clar de făcut. Nu luptăm cu PSD, pentru că eu nu mă lupt cu PSD pentru că PSD este familia mea, dar dacă au confiscat-o niște indivizi, încercăm să-i reprezentăm pe oamenii care votează PSD și oameni care nu au votat PSD, dar care au fost mulțumiți de guvernarea pe care noi am reușit-o împreună. Eu zic că nu e guvernul PSD, e guvernul domnului Dragnea. Și în Dâmbovița s-au făcut multe lucruri bune. Eu nu înțeleg cu ce îl sperie sau cu ce îl cumpără domnul Dragnea nici pe domnul Țuțuianu, nici pe ceilalți parlamentari. Eu știu că nu îl iubesc pe Dragnea, dar înseamnă că stau pentru funcții. Dacă vreți să veniți alături de noi, vă rog să nu vă gândiți la funcții. Eu nu sunt șef la ProRomânia. (…) Foarte mulți dintre primarii din Dâmbovița mă sună, mă caută, mă întreabă. Am și primit un mesaj să vin la miting în zona Dâmbovița, fiindcă mă așteaptă lumea cu drag. Eu dacă veneam la miting nu îl mai asculta nimeni pe dl Dragnea, mă ascultau pe mine. Eu chiar puteam să vorbesc despre abuzuri, pentru că trei ani am stat prin tribunale”, a declarat Victor Ponta.

„Din 2016, nu s-au făcut lucruri noi în Dâmbovița”

Victor Ponta a afirmat că știe foarte bine județul Dâmbovița și că îi cunoaște pe mulți politicienii de aici. Fostul premier Ponta a făcut, în mod public, o constatare interesantă, anume că, din 2016, nu s-au mai făcut în județul Dâmbovița investiții importante și nici nu există realizări notabile în plan economico- social și chiar cultural: „Din 2016 încoace, ce alte lucruri bune s-au întâmplat? Ok, a fost foarte bine investiția de la Arcelik Găești, le-am dat ajutor de stat, i-am sprijinit, creează locuri de muncă. Alte lucruri noi nu s-au făcut. L-am întrebat pe Înaltpreasfințitul Nifon dacă s-au făcut alte lucruri pentru biserici, din 2015. Nu s-au mai făcut. În general, în țară, toată lumea zice că din 2016 nu s-a mai făcut nimic. (…) Eu știu de ce a plecat dl Țuțuianu din Ministerul Apărării, pentru că voia să facă acele transportoare, o parte din ele în industria românească, și domnul Dragnea le vroia din Israel, și l-a dat afară. N-o să vă spună, că nare curaj. Vă spun eu”. „N-o schimb pe Dăncilă cu Orban” În legătură cu moțiunea de cenzură inițiată de opoziție, Victor Ponta a declarat: ,,Nici nu le votez moțiunea (n.n., cu referire la cea de cenzură a PNL), n-o să o schimb pe doamnă Dăncilă cu domnul Orban (…) Slavă Domnului, știm să vorbim cu oamenii. Trăim cât trăim într-o viață. Omul politic, ce-o să rămână după el? Nu în felul asta trebuie condusă țara. Eu îți dau funcții dacă taci din gură. Or să vină mulți oameni la noi, care acum se tem. Eu știu multe lucruri și-o să le spun”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Miting electoral impresionant al PSD
Cătălin Olteanu se alătură echipei PSD Dâmbovița
ALDE, preocupat de problemele romilor
"ALDE se poziționează foarte bine în sondajele de opinie"
"La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!"
Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum
Președintele CJD Alexandru Oprea, provocare pentru PNL?
"Companiile românești sunt cele care trebuie să dispară"
"Podul de la Pucioasa trebuie consolidat înainte să se întâmple o tragedie!"
Criza minciunilor despre bugetul CJD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În amintirea lui 20 mai de odinioară...

Ciudate mai sunt căile, nu ale lui Dumnezeu, de data asta, ci ale lui herr Klaus Werner Iohannis! De ce? Păi, ce-i veni, de pildă, să pună de-o aniversare a Revoluției din decembrie ’89 la... 20 mai, anul de grație (electorală) 2019? Mai ales că ziua asta are niște tâlcuri interesante. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale