Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.10.2015 00:19

Pamflet


A A

Traian - hărțuitu'

Traian - hărțuitu'

TEODOR VASILIU


L-am auzit deunăzi pe actualul pensionar de lux, evident cu pensie nesimțită, Traian cel din portul tâlhărit de vapoare, jeluindu-se cum că este hărțuit politic… de justiția populară. Măi să fie! Vasăzică personajul de roman „horror” se simte hărțuit în țara pe care a „cadorisit-o” el cu o justiție independentă?

Să vă spun drept și cu mâna pe piept, nu știu încă într-al cui interes a făcut insul politică, da-ntr-al României, nu. Sigur nu! Când l-am cunoscut direct și personal, c-am avut și eu ghinion, vorba lu’mutu’, nea Traian făcea o politică pe stânga. Dup’aia, o păsărică i-a cântat s-o dea de pe stânga pe dreapta, adică de la socialiști la democrați și de la liberali la populari... Ca-n bancul cu omul beat care bate-n stâlpul de la drumul mare, crezând că-i poarta casei lui și că becul din stradă e cel din sufragerie.

Confuzie totală bahicopenală! Nimeni nu mai știe ce are de gând să facă personajul de acum încolo. Noi însă bănuim că el are încă în programul personal strategia umplerii pușcăriilor cu toți adversarii lui politici. S-a văzut deja cu ochiul liber că dracul și-a băgat coada și-n dosarul fostului premier Adrian Năstase, și-ntr-al urmașului acestuia, Victor Ponta. Ce mai, prost să fii să nunțelegi că undeva, cu whisky-ul pe masă, s-a bătut palma că trebuie să fim colonizați cu ascultare și jefuiți la drumul mare. Mai clar, să luăm de bun și de bine tot ce vine dinspre noul imperiu UE, care zice că nu e decât democrat. Revenind la pensionarul de lux Traian, n-are cum să nu te umfle râsul când îl vezi iar cu lacrimile pe obraz, jelindu-și soarta. Măi nea Traiane, dacă matale ești hărțuit, eu ce să mai zic, după ce am fost chemat de zeci de ori prin tribunale de gașca ta penală de la Târgoviște cu șefi de la Anvers?

N-am luat nici toporul, nici furca să mă războiesc cu ei în fața prefecturii. Nuuuuuuu, nu! Am luptat doar din răsputeri, cu toată familia mea și cu toți colegii mei din trust ca asemenea personaje mârșave să nu mai ajungă la conducerea județului. Din păcate… greșeala lui Victor, care a pupat poala lu’ matale imediat după alegerile câștigate în triumf s-a repetat și prin mahalaua noastră. Și uite-așa, a rămas în fruntea trebii în Dâmbovița și-un vulpașin de-al lu’ matale care-și face încă de cap, mai ceva ca-n vremea lu’ Popescu găinaru’. Dar asta-i altă afacere pe care trebuie s-o lămurim odată și-odată. Anume, de ce i-a lăsat Victor pe oamenii lui Traian fix în funcțiile în care să-i hărțuiască pe cei aflați azi la putere? Fiindcă orice păreri aș asculta-n stânga și-n dreapta, un lucru mi-e tot mai clar: Traian și-ai lui sunt protejați în continuare de instituțiile statului de drept până-o reveni pedeleu’ pitit în penele să-i aducă iar la butoanele jafului.

P.S. Na, că era să uit să vă amintesc că „hărțuiala în justiție” de care se plânge nea Traian e pe bază de parandărăt în scandalul răpirii jurnaliștilor din anul 2005. Mai pe șleau, din milioanele alea multe de euroi cerute de „teroriștii” cu care negocia „celula de criză” din Cotroceni ar fi fost „răpite” câteva milioane de euroi și ascunse bine unde numai nea Traian cică ar ști. El zice că nu, Parchetul General zice că da! Dumneavoastră pe cine vă vine să credeți, după ce timp de 10 ani v-a mințit continuu „hărțuitul Traian”?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale