Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.06.2020 00:17

Previziune sumbră lansată de președintele CJD, Alexandru Oprea:


A A

"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"


❚ „Dacă aveam 3 - 4 cazuri de infectări pe stare de urgență, azi avem 12, 19, 11 cazuri în fiecare zi și niciodată nu am avut 62 de pacienți la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”

 

VIOLETA STANCIU


Mesajul președintelui CJD, Alexandru Oprea pentru politicienii care iau în râs și minimizează dimensiunea crizei Covid 19 este că s-ar putea să nu mai aibă pentru ce candida în data de 27 septembrie 2020, acesta fiind termenul înaintat de autorități pentru alegerile locale! Dată fiind amploarea infecțiilor cu coronavirus, care se înmulțesc deja întrun ritm amețitor la nivelul întregului județ, față de ceea ce era în perioada stării de urgență, reprezentantul CJD a declarat că este foarte posibil să se revină la starea de urgență și la restricțiile de atunci, fapt care ar pune cruce alegerilor locale... „Eu nu sunt în campanie electorală, ca alții, s-ar putea ca liderii politici respectivi să nu mai aibă pentru ce candida, pentru că tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și că nu vom avea alegeri. Dacă aveam 3 - 4 cazuri de infectări pe stare de urgență, azi avem 12, 19, 11 cazuri în fiecare zi și niciodată nu am avut, de exemplu, 62 de pacienți la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Pentru că și județele vecine se confuntă cu aceeași problemă, în sensul că nu mai au locuri de cazare, mă duce cu gândul că situația este generalizată la nivel de țară. Prahova a avut un număr mai mic de îmbolnăviri, undeva pe la 250, este lângă noi, umăr la umăr, Argeșul, Brașovul este peste mia de bolnavi, deci lucrurile nu sunt deloc simple. Dacă vă uitați pe datele oficiale, în starea de urgență eram, ca județ, în ultima parte a clasamentului, acum suntem în primele 15 județe, ca număr de infectări”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea. Despre necesitatea întrunirii în regim de urgență a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru a analiza această situație, răspunsul lui Alexandru Oprea a fost scurt și la obiect... „este sublim, dar lipsește cu desăvârșire. În afara unei comunicări pe whatsapp... nu se întâmplă nimic”, a punctat Alexandru Oprea.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"
"Jocul de-a alocațiile dublate"
"Proiectele implementate în județul Dâmbovița, din 2016 până astăzi, nu pot fi negate"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale