Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2020 09:48

Continuă lucrările la infrastructura municipiului:


A A

Skatepark-ul "Chindia" din Târgoviște, în plin șantier

Skatepark-ul

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că lucrările la skatepark-ul „Chindia” sunt în plină desfășurare! Investiția, finanțată din bani europeni, este complexă și reprezintă un spațiu de relaxare, cu foarte multe facilități, incluzând echipamentele de skateboarding și de fitness, spații verzi generoase, având o suprafață de peste 3000 mp, precum și o zonă de picnic. Aria terenului aferent implementării acestui proiect este de 4068 mp și a rezultat exclusiv ca urmare a măririi  Parcului Chindia într-o zonă degradată și închisă publicului, care nu a mai fost utilizată de zeci de ani.

 

Accesul în noua locație va fi făcută prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Grădina Zoologică Târgoviște. Se vor amplasa elemente diverse, care permit realizarea unei game largi de activități: bare, elemente skate tip quarter pipe, halfpipe, spine, etc. Totodată, parcul va fi dotat cu un complex de bare de tracțiuni tip „Fitness Urban” și „Street Workout”, beneficiind și de alte facilități pentru odihnă și recreere.

 

Valoarea totală a investiției este de 1.420.153,24 lei (cu TVA), durata de execuție a lucrărilor nu va depăși această vară, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, POR 2014-2020, Axa prioritară 4 - „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiții 4.2, „Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului.

,,Dincolo de vorbe, alături de investiția care vizează parcul de la UM Gară, iată că administrația locală târgovișteană derulează un alt proiect care are în vedere atât extinderea zonelor verzi din orașul nostru, cât și realizarea unui obiectiv de investiții destinat iubitorilor  de sport și de mișcare în aer liber”, a explicat primarul municipiului Târgoviște Daniel Cristian Stan.

 

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Producția de fructe de anul acesta este compromisă 100%"
Noi lucrări de asfaltare pe drumurile județene
Meteahnă strămoșească
Cazuri de COVID-19 la Crevedia. Zeci de oameni, în izolare
Peste 2200 de dâmbovițeni, izolați la domiciliu
Reabilitarea Pieței Tricolorului, aproape de finalizare
Convocarea Consiliului Local Municipal Târgoviște în ședință ordinară în ziua de 28.05.2020
Locuințele Sagricom, deblocate!
Întreruperi de energie electrică programate
Reabilitarea pasajului rutier spre Aninoasa, aproape de final


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Meteahnă strămoșească

George Coandă

 


 

Îmi pare rău s-o spun: românii suferă de o meteahnă de care încă nu sunt în stare să se lepede – indisciplina. Pentru ei, democrația înseamnă a-ți face de cap, de a lua în derâdere legile pe care le consideră facultative și, atâta vreme cât șefii – este un... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale