Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2019 00:18

ALDE Dâmbovița atacă ideile venite dinspre USR – PLUS


A A

"Renunțarea la proprietate și la viața de cuplu – de neacceptat"


❚ „Este grav și de neacceptat că la 30 de ani de la revoluție «forța motrice» a USR – PLUS a propus desființarea proprietății, o idee mai degrabă cu adânci rădăcini în volumele politicianiste ale lui Marx și Engels, decât într-o Uniune Europeană bazată pe respectul individului și al proprietății”

 

Comunicat de presă

Este inadmisibil ca oameni cu studii, cu o bază profesională solidă, indiferent din ce dezamăgiri personale sau frustrări, aleg să meargă pe o linie a neomarxismului de factură cioloșistă. Pentru ce au murit tinerii în ”89? Pentru libertate, pentru democrație, pentru dreptul la proprietate individuală. Sângele vărsat de acei tineri ne obligă să cinstim, să respectăm și să ducem mai departe cauza lor. Cel puțin, pentru memoria lor nu avem voie să promovăm idei antieuropene. Este grav și de neacceptat că la 30 de ani de la revoluție „forța motrice ” a USR – PLUS a propus desființarea proprietății, o idee mai degrabă cu adânci rădăcini în volumele politicianiste ale lui Marx și Engels, decât într-o Uniune Europeană bazată pe respectul individului și al proprietății. Oamenii trebuie să învețe că numai împreună putem lua decizii în mod eficient. Personal, dintotdeauna mi-a plăcut să evoluez, să muncesc și să nu mă complac într-o zonă de confort. Iar aceste lucruri le-am aplicat atât în viața profesională, cât și în cea politică. Liderii trebuie să învețe să fie factori de decizie eficienți, sau riscă rezultatele și încrederea echipei care militează pentru prosperitatea poporului. Îmi doresc ca oamenii să analizeze bine, să taxeze derapajele marxist–cioloșiste și, la alegerile europarlamentare, să ia decizia corectă. Desființarea proprietății private sau renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup nu reprezintă soluții „inovatoare” așa cum s-a exprimat Oana Bogdan, ci o revenire la colectivizarea din anii comunismului cu tentă de swing sex. Cred că oamenii vor taxa acest mod marxist – cioloșist și necreștinesc de a face politică.

Ionel PETRE Președinte ALDE DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Miting electoral impresionant al PSD
Cătălin Olteanu se alătură echipei PSD Dâmbovița
ALDE, preocupat de problemele romilor
"ALDE se poziționează foarte bine în sondajele de opinie"
"La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!"
Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum
Președintele CJD Alexandru Oprea, provocare pentru PNL?
"Companiile românești sunt cele care trebuie să dispară"
"Podul de la Pucioasa trebuie consolidat înainte să se întâmple o tragedie!"
Criza minciunilor despre bugetul CJD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În amintirea lui 20 mai de odinioară...

Ciudate mai sunt căile, nu ale lui Dumnezeu, de data asta, ci ale lui herr Klaus Werner Iohannis! De ce? Păi, ce-i veni, de pildă, să pună de-o aniversare a Revoluției din decembrie ’89 la... 20 mai, anul de grație (electorală) 2019? Mai ales că ziua asta are niște tâlcuri interesante. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale