Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.01.2019 00:20

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran dă „milităria jos din pod” și impune...


A A

Reguli noi pentru ocuparea unui post de consilier local sau județean

Reguli noi pentru ocuparea unui post de consilier local sau județean

VIOLETA STANCIU

 


 

Dacă la nivel de municipiu Târgoviște, consilierii locali au intrat deja într-un proces de evaluare, care este coordonat chiar de președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, activitatea aleșilor județeni va fi supervizată de președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran! Militar de carieră, acesta vrea să dea „milităria jos din pod” la Organizația Județeană a PNL Dâmbovița și promite că pe viitoarele liste de consilieri județeni, dar și pe alte posturi, se vor regăsi doar liberalii care muncesc asiduu pentru partid și care aduc voturi. Pentru cei care încă mai cred că vechimea în partid le asigură în mod automat și un post călduț de consilier local sau județean, Virgil Guran le transmite că „vechimea contează doar la pensie”.

„O să promovăm oamenii în funcție de muncă, dar asta durează”

„Sincer, avem mult de lucru. Am avut o discuție cu consilierii județeni cărora le-am cerut să- și reevalueze activitatea și să vedem cu ce propuneri constructive putem veni în CJD. Lucrurile se vor mișca, dar încet. V-am spus de la început... Toți au impresia că dacă vine cineva nou acela va putea să rupă gardul în două minute. Nu! Nu forțez mai mult decât trebuie lucrurile, pentru că se vor rupe. Dar vă spun că nu o să abdic de la principiile pe care le am. O să promovăm oamenii în funcție de muncă, dar asta durează. Din păcate, și nu numai la noi se întâmplă, ci în general, unii au impresia că trebuie să fie acolo – pe un loc de consilier, unde e bine, mai ia o indemnizație, mai ridică o mână - Cât sunt eu aici se va termina treaba asta, dar nu poți să faci asta într-o zi, trebuie să înceapă ciclul electoral... să înceapă bătălia. Pot să vă informez că am cerut tuturor colegilor din teritoriu, și mă refer la cei care doresc să candideze pentru orice loc... în viitor, să-și declare această intenție. Or să fie niște criterii care țin de munca pe care o depun la partid și de voturile pe care le aduc. Nu merge că e prieten cu mine sau cu altul... Aud pe unii că ei sunt din 1990 în partid... Răspunsul meu este foarte clar (și eu am vreo 12 ani prin partid): vechimea contează la pensie. Atât! S-ar putea să vină cineva azi (nu cu o săptămână înainte de alegeri) și omul să fie foarte bun, să aducă voturi, să fie capabil și dă fie bun de promovat în anumite funcții. Acesta va fi promovat în detrimentul celor care au 30 de ani vechime! Funcția pe care o va avea în viitor o persoană depinde de ceea ce face acum, nu de ceea ce a făcut în trecut. Eu respect foarte mult pe toți colegii, contează mult ce au făcut în trecut, dar pentru viitor contează ce fac acum, ce lucrează”, a declarat recent la Târgoviște, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reluarea discuțiilor pe Legea Dialogului Social
PSD Dâmbovița, locul II pe țară la semnături
"Învățământul profesional să treacă în subordinea Consiliului Județean"
Noua conducere a PSD Dâmbovița
Noua conducere a PSD Dâmbovița
Victor Ponta, vizită în Dâmbovița
Cezar Preda: "Acum nu este momentul să dăm oameni afară"
Liviu Dragnea vine la alegerile PSD Dâmbovița
PRO România, 11.300 de semnături în Dâmbovița
Laude PNL pentru "adversarii" din PSD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale