Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.05.2020 20:17


A A

PSD Dâmbovița și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile locale

PSD Dâmbovița și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile locale

PSD Dâmbovița, cel mai important partid politic din județ, ca de altfel de la nivel național, și-a definitivat listele de candidați pentru alegerile locale și așteaptă prima  confruntare electorală din acest an!

 

Aceasta ar urma să aibă loc în toamnă, respectiv spre sfârșitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie, dacă nu vor exista surprize neprevăzute din punct de vedere sanitar, pentru că se vorbește deja de posibilitatea apariției celui de-al doilea val de Covid 19.

 

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă online de la partid, că sunt foarte mulți candidați noi și tineri, mai ales pentru funcția de primar.  

„Partidul Social Democrat va avea candidați în toate localitățile la alegerile locale. Avem liste complete de consilieri locali și cred că nu este o surpriză că cel mai mare partid din județul Dâmbovița și din România să aibă aceste liste complete. Ba chiar în majoritatea localităților avem și competiție internă pe locurile eligibile din Consiliile Locale. Sunt foarte mulți candidați noi, mai ales pentru funcția de primar, candidați tineri, venim cu oameni tineri care vor să dezvolte localitățile respective.Vă pot spune că există  unele comune, în care avem primari PSD în funcție, dar unde vom avea candidați noi pentru fotoliile de primar. Vom avea candidați noi în afară de cei care sunt astăzi în funcții. Am făcut sondaje de opinie în majoritatea localităților”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.

 

„Vor fi schimbări în rândul consilierilor municipali”

 

La rândul său, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița a vorbit, la sesiunea de întrebări, despre situația de la organizația municipală, unde echipa se află de asemenea în plin proces de întinerire, într-o continuă mobilitate.

 „Da, vor fi schimbări în rândul consilierilor municipali, bineînțeles. Echipa este într-o continuă mobilitate, vor fi oameni tineri pentru că, nu-i așa, trebuie încet - încet să pregătim și noi viitorul acestui partid. Este foarte important acest lucru, un partid care nu-și pregătește viitorul, la un moment dat, cu siguranță, va dispărea. Va trebui să aducem lângă noi oameni tineri care să și intre la această activitate care, deși, în pofida a ceea ce par a crede mulți, nu este o muncă ușoară, ai nevoie de multe cunoștințe și ai nevoie de multă muncă, pentru că ce se vede e numai suprafața”, a declarat Cristian Daniel Stan, președinte PSD Târgoviște, secretar executiv PSD Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viceprimarii de la Șelaru, Brănești și Lungulețu au fost dați afară din partid
"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un premier Incitator

Bună sau strâmbă, decizia Curții Constituționale obligatorie trebuie respectată cu sfințenie. Și, asta în cazul oricărei Curți Constituționale din această lume. Așa este prevăzut în legea legilor – Constituția. Și dacă este vorba de Constituție, vorba aia, fermoarul tras la gură.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale