Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.05.2016 00:21

În paralel cu depunerea de plângeri la organele abilitate ale statului,


A A

PSD Dâmbovița acuză: în patru comune, se dă mită electorală

PSD Dâmbovița acuză: în patru comune, se dă mită electorală
Adrian Țuțuianu, președinte CJD și al PSD Dâmbovița

❚ Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a dezvăluit mai multe situații de ilegalități electorale grave din partea adversarilor politici, care se petrec la Ulmi, Mătăsaru, Ludești și Crevedia ❚ Toate sesizările PSD, care privesc de la acțiuni de intimidare a electoratului până la animale date drept mită, au ajuns pe masa Autorității Electorale Permanente, la Poliție, Agenția Națională de Administrare Fiscală și la Protecția Consumatorului

ANA MARIA POPESCU

 


 

Conducerea Partidului Social Democrat Dâmbovița atrage atenția organelor abilitate ale statului că adversarii politici se folosesc de metode ilegale pentru a câștiga teren electoral! Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, susține că, deși legea interzice aceste lucruri, adversarii de la Partidul Național Liberal și Uniunea Națională pentru Progresul României se ocupă în mai multe comune cu „mituirea” populației în scop electoral și s-ar folosi de persoane dubioase pentru a-și intimida contracandidații. Liderul social democraților dâmbovițeni a declarat, în conferință de presă, că la Ulmi mai multe persoane care ar proveni din lumea interlopă, apropiate PNL și candidatului formațiuni politice în această loialitate, profită de orice ocazie pentru a face scandal și a-i speria pe cei care nu împărtășesc „doctrina politică” pentru care ei fac campanie în această perioadă.

De asemenea, președintele Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, susține că la Mătăsaru candidatul liberalilor se ocupă cu distribuția către electorat de alcool și țigări fără timbru prin mai multe magazine din localitate, la Ludești electoratul a primit tot felul de produse alimentare, iar la Crevedia oamenii primesc „în dar” animale vii, acuză liderul social democrat, din partea candidatului UNPR.

Situații ilegale, semnalate de PSD în mai multe localități

„Am avut ocazia să constat ce lume pestriță și câți interlopi s-au strâns la Ulmi. Ne-am trezit la mitingul nostru electoral cu câțiva interlopi cu domicilii în Târgoviște, Doicești, care vroiau să intre la mitingul nostru ca să facă scandal și eu cred că lucrul acesta nu trebuie să se întâmple. Atrag încă o dată atenția instituțiilor statului, vom face și o plângere că la Ulmi, Partidul Național Liberal are un candidat din lumea interlopă și metodele de tip interlop nu au ce căuta în viața politică și în viața publică. (...) Am constatat în comuna Mătăsaru, unde Partidul Național Liberal are de asemenea un candidat, domnul Pană Vasile Eugeniu, plimbat și el prin mai multe partide, PDL, Mișcarea Populară, UNPR, acum a redevenit într-un fel în aripa PDL din noul PNL, care se ocupă cu distribuția de alcool și țigări netimbrate, prin trei-patru magazine din sat, le știm cu toate datele de identificare, și cu distribuția de băuturi alcoolice care sunt produse la cazane neautorizate și distribuite unei părți din populația localității. Și subiectul acesta va face obiectul sesizării la Autoritatea Electorală Permanentă, ANAF, Protecția Consumatorului. O situație identică, din păcate nu am putut să-i prindem în timpul operațiunii, se întâmplă în comuna Ludești, în satul Potocelu, acolo sunt 12 persoane, le avem cu toate datele de identificare, implicate în distribuția de produse alimentare în perioada Paștelui și nu numai, lucrează în special noaptea, ca atare o să rugăm Poliția să verifice ce se întâmplă prin aceste localități. O altă localitate în care am constatat asemenea lucruri este Crevedia, unde candidatul UNPR se ocupă cu aceleași distribuiri de produse, el dă în viu porci, oi... Acum, nu știm de unde a luat porcii. Fac un apel la toate partidele politice pentru derularea unei campanii în condiții civilizate. Noi am respectat pe toată lumea, am evitat orice situații conflictuale, încercăm să ne promovăm programul politic și candidații”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Toate aceste încălcări ale legii au ajuns pe masa organelor abilitate ale statului, PSD Dâmbovița depunând sesizări la Autoritatea Electorală Permanentă, Poliție, Agenția Națională de Administrare Fiscală și Protecția Consumatorului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale