Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.11.2015 00:17

În Dâmbovița


A A

PSD a ajuns la termenul limită pentru desemnarea candidaților la alegeri

❚ Luni, 30 noiembrie a.c., este data până la care se mai pot trimite din teritoriu numele potențialilor candidați la funcțiile de primari și consilieri locali pentru alegerile de anul viitor ❚ Pasul următor a fost prezentat de secretarul PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea: „Va urma un proces de evaluare la nivelul organizației județene, dar și un sondaj de opinie pentru a valoriza potențialii candidați și a stabili care este soluția optimă în fiecare localitate”, care dă asigurări că social-democrații vor avea candidat la primărie și la consiliul local în fiecare comună, oraș sau municipiu din județ

V. STANCIU


30 noiembrie 2015, termen limită pentru desemnarea potențialilor candidați ai PSD la funcțiile de primari și consilieri locali pentru alegerile locale din primăvara - vara anului 2016! Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, a declarat ieri, în conferința de presă a acestei formațiuni politice, că PSD Dâmbovița se apropie cu pași repezi de finalizarea acestei acțiuni.

În acest sens a fost transmisă deja o solicitare din partea Biroului Permanent Județean către toți președinții de organizație din județul Dâmbovița.

„Aceștia trebuie să facă o analiză în propriile organizații, să desemneze potențialii candidați pentru primăriile din județul Dâmbovița și pentru funcțiile de consilieri locali. Va urma un proces de evaluare la nivelul organizației județene, dar și un sondaj de opinie pentru a valoriza potențialii candidați și a stabili care este soluția optimă în fiecare localitate. PSD va avea candidat la primărie în fiecare localitate din județ, dar și candidați pentru consiliile locale. PSD este un partid care se respectă, suntem o organizație dinamică și eu spun că am fost, suntem și vom fi în continuare principala forță politică din județul Dâmbovița”, a mai punctat Alexandru Oprea.

Potrivit acestuia, pe data de 30 noiembrie a.c., membrii Organizației de Tineret ai PSD Dâmbovița vor distribui în orașele Pucioasa, Fieni, Găești și Titu peste 5000 de stegulețe cu însemnele naționale.

„Este un gest de a marca Ziua Națională, de a fi mândri că suntem români”, a completat Alexandru Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale