Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.11.2016 00:25

Loc de joacă modern inaugurat în microraionul V


A A

Proiecte investiționale importante în cartierele Târgoviștei

Proiecte investiționale importante în cartierele Târgoviștei
Primarul municipiului, Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari, Carmen Holban și Cosmin Bozieru, administratorul public Liviu Stoica și cu președintele CJD - Adrian Țuțuianu

❚ Pe un teren care nu folosea la nimic și spre satisfacția târgoviștenilor din zonă, cu bani exclusiv de la buget și cu societățile din subordine, Primăria Târgoviște a amenajat un nou loc de joacă, modern și încadrat în toate standardele actuale ❚ Tot aici, se amenajează o parcare de 3500 metri pătrați, ce va fi finalizată anul acesta, dacă și vremea va permite ❚ Prezent la inaugurare, primarul municipiului – Cristian Stan a dezvăluit planurile importante ale administrației pentru microraionul V, care va intra în reabilitare completă în 2017 ❚ Președintele CJD – Adrian Țuțuianu a ținut să mulțumească echipei de conducere administrativă a Târgoviștei, apreciind atenția acordată modernizării cartierelor

ANA MARIA POPESCU

 


 

Un nou loc de joacă pentru copiii din microraionul V al municipiului Târgoviște! Ieri primarul municipiului, Cristian Stan, împreună cu cei doi viceprimari, Carmen Holban și Cosmin Bozieru, administratorul public Liviu Stoica și cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Adrian Țuțuianu, a susținut o conferință de presă prin care a marcat finalizarea obiectivului investițional și punerea oficială a acestuia în funcțiune. Locul de joacă este modern, dotat cu echipamente noi, suprafață de joacă „pavată” cu tartan, bănci, iluminat public, coșuri de gunoi și multiple zone verzi. Lucrările au fost executate în totalitate de societățile aflate în subordinea Primăriei și a Consiliului Local Târgoviște, respectiv Municipal Construct, ECO-SAL și Direcția de Salubritate Târgoviște, iar banii pentru realizarea lucrărilor vin exclusiv din bugetul propriu al municipiului. Locul de joacă nu este însă singura investiție realizată de municipalitate în microraionul V. În aceste zile se lucrează intens la amenajarea unei parcări de 3500 metri pătrați pe strada Ion Ghica, investiție care, dacă vremea va permite, va fi finalizată până la sfârșitul anului. Valoarea totală a lucrărilor din microraionul V, loc de joacă și parcare, se apropie de 800.000 lei.

„Oamenii ne-au mulțumit pentru ceea ce am făcut, iar aceasta este cea mai importantă satisfacție”

„În microraionul V, strada Ion Ghica, Primăria municipiului Târgoviște, cu fonduri de la bugetul local, a realizat un loc de joacă. În această locație erau doar un balansoar și o rotativă care erau într-o stare absolut deplorabilă, nu mai puteau fi folosite de copii. Acum avem un loc de joacă modern, cu tartan, care corespunde tuturor standardelor în vigoare. Aș menționa faptul că în microraionul V nu am avut numai această lucrare în derulare, mai avem tot pe strada Ion Ghica o parcare pe care vrem să o finalizăm în acest an, dar depinde și de vreme. Menționez, de asemenea, că anul viitor microraionul V va intra în reabilitare completă, adică vor fi demolate toate garajele, vom asfalta, vrem ca 100% microraionul V să fie reabilitat din punct de vedere al infrastructurii și mă refer atât la străzi, la trotuare, la iluminat public, spații verzi, tot ceea ce înseamnă infrastructură urbană modernă. Lucrările sunt realizate 70% de către Municipal Construct, locul de joacă este realizat exclusiv de Municipal Construct, spațiul verde este făcut de ECOSAL, iar Direcția de Salubritate a intervenit cu coșuri de gunoi. Deci, în mare parte, lucrările au fost executate de societatea Primăriei. Și lucrările de iluminat public au fost executate tot de către noi și, dacă ne referim la calitatea lucrărilor, cred că sunt cele mai bune pe care le-am văzut eu. (...) Acest loc de joacă l-am făcut într-o zonă în care oamenii se obișnuiseră cu… nimic, era un spațiu absolut impropriu pentru a se folosi la ceva. Oamenii ne-au mulțumit din toată inima pentru ceea ce am făcut, iar aceasta este cea mai importantă satisfacție pe care o putem avea în calitate de inițiatori ai unor asemenea proiecte”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

„Vă asigur că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine”

Prezent pe teren cu echipa de conducere a Primăriei Târgoviște, președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, a apreciat implicarea autorităților locale pentru a moderniza cartierele municipiului, care în ultimii ani au cam fost lipsite de investiții importante.

„Îl felicit pe Cristian Stan pentru faptul că se ocupă de cartierele mărginașe ale Târgoviștei, de care nimeni nu prea s-a ocupat în ultimii ani și că are un program foarte precis pentru reabilitarea infrastructurii stradale, a trotuarelor, a iluminatului public, a spațiilor verzi din micro V, continuând un proces de modernizare și de aducere a orașului la standardele necesare unei localități moderne. Îi sunt alături și vă asigur că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine”, a declarat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.

Mulțumiți de proiectele investiționale realizate de municipalitate în microraionul V sunt și locuitorii din zonă care ori de câte ori au ocazia mulțumesc echipei de conducere a Primăriei Târgoviște pentru proiectele de modernizare a zonei.

„Sunt de puțin timp în Primăria Târgoviște, dar alături de Cristian Stan am reușit să particip la toate proiectele importante pe care le-am realizat în această perioadă. Suntem o echipă sudată, o echipă frumoasă, care dorește să schimbe fața acestui oraș. Deja orașul începe să se schimbe, primim mulțumiri din partea mamelor pe care le întâlnesc, ne mulțumesc pentru aceste locuri pe care le amenajăm pentru copii. Sperăm ca în viitor orașul nostru să arate așa cum ni-l dorim toți”, a declarat viceprimarul municipiului Târgoviște, Carmen Holban.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale