Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.12.2021 00:13

Președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, într-o mare dilemă


A A

PRO România... în derivă!

PRO România... în derivă!

*„La nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”

 

Violeta Stanciu


Ce se va întâmpla cu PRO România, și implicit cu PRO România Dâmbovița, în anii următori? Este întrebarea la care încearcă să găsească un răspuns până și președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care este îngrijorat de ceea ce se întâmplă la nivel național cu această formațiune politică.

În cadrul conferinței de presă susținute recent la PRO România Dâmbovița, ultima din 2021, Adrian Țuțuianu a dat de înțeles că, anul viitor, se va ocupa mai mult de avocatură decât de partid dacă nu va exista o direcție clară de la nivel național în ceea ce privește soarta PRO România.  

,,A fost un dificil pentru PRO România, un partid politic care a ieșit din prima ligă, a intrat în Liga a 2-a, ca să spun așa. Am început totuși să facem alegeri în organizațiile locale, nu am finalizat acest proces, este foarte dificil ca partid politic mic, care nu are prea multe posibilități de exprimare, să construiești organizații care să stea în picioare... pentru anul 2024. Vom continua probabil în anul 2022 și spun probabil pentru că doar cu efortul meu, la Dâmbovița, și al colegilor mei și cu efortul altor câțiva în țară... nu vom putea să construim un partid. Este o temă care mă preocupă și lucrul acesta va trebui să-l lămurim în cadrul structurilor naționale de conducere. Vă spun foarte sincer, și nu am niciun motiv să nu spun, că la nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”, a declarat președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu la ultima conferință de presă din anul 2021.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”
Ședința ordinară CLM Târgoviște, cu scântei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale