Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.12.2021 00:13

Președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, într-o mare dilemă


A A

PRO România... în derivă!

PRO România... în derivă!

*„La nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”

 

Violeta Stanciu


Ce se va întâmpla cu PRO România, și implicit cu PRO România Dâmbovița, în anii următori? Este întrebarea la care încearcă să găsească un răspuns până și președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care este îngrijorat de ceea ce se întâmplă la nivel național cu această formațiune politică.

În cadrul conferinței de presă susținute recent la PRO România Dâmbovița, ultima din 2021, Adrian Țuțuianu a dat de înțeles că, anul viitor, se va ocupa mai mult de avocatură decât de partid dacă nu va exista o direcție clară de la nivel național în ceea ce privește soarta PRO România.  

,,A fost un dificil pentru PRO România, un partid politic care a ieșit din prima ligă, a intrat în Liga a 2-a, ca să spun așa. Am început totuși să facem alegeri în organizațiile locale, nu am finalizat acest proces, este foarte dificil ca partid politic mic, care nu are prea multe posibilități de exprimare, să construiești organizații care să stea în picioare... pentru anul 2024. Vom continua probabil în anul 2022 și spun probabil pentru că doar cu efortul meu, la Dâmbovița, și al colegilor mei și cu efortul altor câțiva în țară... nu vom putea să construim un partid. Este o temă care mă preocupă și lucrul acesta va trebui să-l lămurim în cadrul structurilor naționale de conducere. Vă spun foarte sincer, și nu am niciun motiv să nu spun, că la nivel central lucrurile au fost lăsate într-o situație, așa, care nu a făcut aproape nimic ca să putem să construim pentru viitor”, a declarat președintele PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu la ultima conferință de presă din anul 2021.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Școala Gimnazială va fi reabilitată
"Domnule ministru Câciu, de ce îi urâți pe românii care au contracte part-time?"
"Polițiștii să ne întrebe dacă am reușit și noi să mărim salariile"
„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale