Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.07.2022 00:15

În Dâmbovița,


A A

Prevenirea violenței în sport, o prioritate la nivel județean

Prevenirea violenței în sport, o prioritate la nivel județean

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a avut loc joi, 21 iulie a.c., o ședință comună între ofițeri ai unității cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, structurilor de poliție locală din Târgoviște, Moreni și Pucioasa, ai cluburilor sportive care organizează manifestări sportive cu grad de risc, precum și reprezentanți ai societăților de protecție și pază cu atribuții pe linia asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică în incinta arenelor sportive de pe raza județului Dâmbovița.

Cu prilejul acestei întrevederi, menite să contribuie la îmbunătățirea modului de cooperare pe durata competițiilor sportive, precum și la promovarea spiritului de fairplay, s-au dezbătut următoarele: analiza activităților de prevenire și combatere a violenței la competiții și jocuri sportive desfășurate în cadrul sezonului competițional 2021-2022, Liga a III-a de fotbal masculin, Liga Națională de Baschet Feminin, Divizia A1 Volei Feminin, ligile IV-VI județene de fotbal, precum și alte competiții sau jocuri sportive; aspecte de natură organizatorică a jocurilor sportive și obligațiile organizatorilor privind asigurarea  unor condiții legale de siguranță ale arenelor sportive, precum și pentru realizarea accesului în arena sportivă, conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările ulterioare; măsurile de ordine publică ce se impun a fi asigurate, atât în incinta arenelor sportive, cât și în zona imediată și apropiată locurilor de desfășurare, în cadrul sezonului competițional 2022 - 2023; actele normative cu incidență în acest domeniu de activitate, precum și constatările comisiilor de verificare a condițiilor de siguranță la arenele sportive.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Credință și cultură la Târgoviște în timpul voievodului Petru Cercel
119.000 lei, sprijin din partea Bisericii
"Matei Basarab – ctitor de biserici, sprijinitor al tiparului și promotor al celei mai naționale epoci din istorie"
Sesiunea de toamnă a Examenului de Bacalaureat
"Sfântul Ierarh Nifon - primul sfânt canonizat în spațiul românesc"
Minivacanța de Sfânta Maria, la muzeele dâmbovițene
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
Sfântul Ierarh Nifon - Ocrotitorul Târgoviștei
Aspecte practice referitoare la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon
Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale