Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.12.2020 00:17


A A

Președintele PNL Dâmbovița promite 1298 km de autostradă și drumuri expres!

Președintele PNL Dâmbovița promite 1298 km de autostradă și drumuri expres!

VIOLETA STANCIU

 


 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, s-a aflat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Târgoviște unde a susținut o conferință de presă la sediul partidului. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au mai participat Gabriel Plăiașu și Lavinia Ionescu, candidați ai PNL Dâmbovița la Camera Deputaților, precum și secretarul de stat în Ministerul Educației, prof. Sorin Ion, candidat la Senat. Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran a abordat teme variate care privesc atât dezvoltarea țării, cât și dezvoltarea județului Dâmbovița... ,,Față de cei 30 de miliarde de euro alocați prin Mecanismul de Redresare și Reziliență mai sunt încă 50 de miliarde, deci în total 80 de miliarde de euro pentru perioada 2021- 2026. Aceștia sunt banii care vor fi investiți în România din fonduri europene, pentru echilibrare și dezvoltare. Sunt mai multe capitole în care se va investii... Mai sunt și alte capitole importante, 19,34 miliarde de euro sunt alocate pentru politica agricolă comună, mai sunt 28,22 miliarde pentru fondul de coeziune și 1,94 de miliarde din fondul de tranziție justă. Cu alte cuvinte, în ceea ce privește agricultura să știți că suntem foarte preocupați de sistemul de irigații și o să fie 2,9 milioane de ha care vor fi deservite de irigațiile realizate. Unitățile administrativ teritoriale vor avea bani pentru dezvoltare în teritoriu. O să fie, de asemenea, bani pentru îmbunătățirea mediului înconjurător. Pentru mediul economic și mediul de afaceri vor fi alocate sume considerabile pentru dezvoltare și în felul acesta vom ajunge să avem ceea ce am promis, un salariu mediu de 1000 de euro la sfârșitul mandatului, 2024. Un capitol foarte important este infrastructura, pentru că orice țară fără sistem rutier nu poate să se dezvolte, aici sunt cuprinși 662 km de autostradă, 636 km drumuri expres, 318 km feroviar, 37,8 km de metrou. De reținut... este că este prevăzută și linie de metrou în Cluj, o noutate pentru România”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, care candidează pentru Senatul României la alegerile din 6 decembrie.

,,Vreau să înțeleagă dâmbovițenii că am venit să facem treabă și lucrul acesta o să se vadă”

Făcând trecerea de la nivel național... la nivel județean, liderul PNL Dâmbovița a vorbit și despre investițiile din județul Dâmbovița, cele pe care liberalii vor să le realizeze în cel mai scurt timp... ,,Am participat, săptămâna trecută, la Ministerul Transporturilor unde s-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște, drum care va fi realizat... pe patru benzi. Nu mai este poveste, așa cum de regulă s-a vorbit atunci când s-a amintit de acest proiect. Știu că oamenii s-au săturat și nu au mai crezut în așa ceva, dar vă spun cu certitudine că acest lucru s-a îndeplinit. O să vedeți că până la sfârșitul anului 2023 trebuie să circulăm pe patru benzi, lucru care va aduce un beneficiu important Târgoviștei (...). Venim cu lucruri concrete, poveștile politice pe care le-am auzit de atâta timp nu-și mai au rostul. Vreau să înțeleagă dâmbovițenii că am venit să facem treabă și lucrul acesta o să se vadă. Programul pentru gaze... Am avut o întâlnire cu o parte din primari, cei interesați să dezvolte acest program care începe și se derulează. Deja sunt 28 de proiecte care au fost luate în considerare la nivel național, dar s-au alocat pentru anul viitor încă 800 de milioane de lei și vor fi sigur încă 150 – 200 de proiecte la nivel național. Deci sigur vom avea și noi în Dâmbovița cel puțin 10 proiecte în derulare pe acest program. Repet este nevoie de acțiune, este nevoie de investiții, de lucruri foarte concrete... și ne ocupăm. O să vedeți că o să ajungem la o finalitate și cu DN 7. Această poveste care este de vreo 12 ani în județul Dâmbovița, fiecare când a candidat a venit și a spus că o să facă și nu a făcut nimeni nimic. Am adus acest proiect în faza licitației, deja sunt depuse ofertele, sunt cinci firme care au depus ofertele, probabil prin 10 ianuarie 2021 se va adjudeca firma câștigătoare. Probabil urmează, ca de obicei, o contestație care durează 2-3 luni, dar și în acest caz anul viitor va trebui să semnăm contractul și să înceapă treaba”, a mai menționat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, secretar de stat pe probleme de siguranță națională și ordine publică la Cabinetul Premierului României.

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița.

Cod mandatar financiar 11200025.

Executat de SC JURNAL MEDIA TOP SRL Târgoviște



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale