Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.02.2020 00:18

Organizații de partid din opoziție, „acaparate” de putere?


A A

Președintele ALDE Dâmbovița pune tunurile pe PNL

Președintele ALDE Dâmbovița pune tunurile pe PNL

VIOLETA STANCIU


Președintele ALDE Dâmbovița se declară dezamăgit de toate parteneriatele politice încheiate până acum, dar și de foștii săi colegi de partid pe care îi acuză că s-au vândut pe „doi arginți” celor de la putere! Ionel Petre a criticat ieri în termeni foarte duri Partidul Național Liberal, de la nivel central, dar și de la nivel local, acuzându-i pe reprezentanții acestei formațiuni politice că una semnează și alta fumează... Liderul ALDE Dâmbovița îi acuză pe cei de la PNL că le „fură” oamenii din partid nu numai bucată cu bucată, ci au trecut și la nivel de organizații... Un exemplu elocvent în acest sens este Organizația ALDE de la Ocnița care a fost primită cu brațele deschise la PNL Dâmbovița.„Referitor la parteneriatul nostru, la nivel național și la nivel local, cu PNL, vreau să vă spun că dezic cu îndârjire și cu vehemență faptul că unii colegi de-ai mei de la nivel național au preferat să se vândă pentru doi arginți, să treacă la un partid sau altul, și aici vorbim de PNL, gândindu-se doar la pielea proprie. Trebuie să ne aducem aminte că mare parte din colegii mei parlamentari și-au câștigat mandatele prin redistribuire, asta înseamnă că și pe munca mea, și pe munca colegilor mei, și pe munca celor de la Argeș, Bistrița, Constanța, Călărași și așa mai departe și nu cred că se poate plimba cu acest vot, pe care îl are încă în acest moment, de la un partid la altul doar pentru că cineva îi promite mai mult. Pe de altă parte, vorbesc bineînțeles despre modul cum face PNL politică în sensul că facem întâi un protocol, cu 20 de puncte, la punctul 12 se spunea că nu ne luăm echipa de parlamentari, de aleși locali și județeni de la un partid la altul, tocmai pentru a duce la bun sfârșit un proiect pe care la momentul respectiv îl vedeam viabil. Însă se dovedește că pe lângă faptul că nu ne interesează Constituția și o călcăm în picioare, pe lângă faptul că luăm act de poziția CCR, dar nu ne interesează, mergem mai departe și ne luăm parlamentarii și ne luăm inclusiv aleșii locali, nu de puține ori dăm la o parte buni candidați… Vă spun că săptămâna trecută chiar și în Dâmbovița s-a întâmplat chestia asta, ne-a luat un viceprimar și o Organizație de la Ocnița, deși întâlnirea noastră și discuția noastră parafase faptul că nu ne vom luați candidați, lăsându-și bineînțeles pe dinafară tineri cu potențial, foarte bine văzuți, foarte bine angrenați în realitățile unui județ, unui oraș, unui municipiu”, a declarat Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă.

„Metehnele puterii se transmite de la un partid la altul și ceea ce nu am reușit să facem nici în colaborarea cu PSD, nu reușim să facem nici cu PNL...”

De asemenea, acesta a vorbit și despre încercarea eșuată de a numi un subprefet al județului Dâmbovița, de la ALDE Dâmbovița! „În protocolul semnat la nivel național ne revenea postul de subprefect, am venit cu o propunere de subprefect, cu un jurist, așa cum trebuia să avem la Prefectură, nu a fost acceptată tocmai din motivul că un domn din conducerea PNL Dâmbovița a fost lezat de faptul că, în istorie, cineva i-a deranjat soția la locul de muncă. Cel mai probabil s-a ajuns la fostul premier, de altfel, care a aprobat acest proiect și a lăsat județul Dâmbovița fără subprefect, având în acest moment pe poziția de prefect un domn care este inginer agronom. Ar fi fost culmea ca noi să venim cu un tehnician veterinar și am fi transformat Prefectura Dâmbovița în fermă… Am avut și alte propuneri de profesioniști pentru locurile unde ar putea să joace un rol important, dar se pare că metehnele puterii se transmite de la un partid la altul și ceea ce nu am reușit să facem nici în colaborarea cu PSD, nu reușim să facem nici cu PNL, așa că o vom merge înainte pe forțe proprii, vom trece pragul, așa cum am spus, și vom face pentru dâmbovițeni din Consiliul Județean și prin colegii mei candidați, poate viitori primari, un exemplu de bună practică pentru județul Dâmbovița”, a punctat Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Candidații pentru alegerile locale au fost validați în CEx-ul PSD Dâmbovița
Corneliu Ștefan, desemnat candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJD!
Viceprimarii de la Șelaru, Brănești și Lungulețu au fost dați afară din partid
"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vară nebună

… cu coronavirus reasaltând furios neamul românilor. Relaxările hotărâte de Klaus Werner Iohannis și adoratul său guvern au înlesnit acest reasalt.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale