Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2015 00:18

Partidul "de buzunar" al lui Traian Băsescu...


A A

PMP vrea fuziune prin absorbție, dar nu prea știe cu cine

PMP vrea fuziune prin absorbție, dar nu prea știe cu cine
Liderii PMP Iulian Brezeanu, Adrian Rădulescu și Liliana Nițu, în căutare de parteneri de fuziune

❚ La ultima conferință de presă de la Târgoviște, vicepreședintele PMP Adrian Rădulescu și vicepreședintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu, au declarat că sunt gata să facă acest pas cu orice partid de dreapta, exclus cu vreun partid de stânga ❚ Printre formațiunile politice nominalizate de PMP-iști ar fi PNȚCD și chiar Partidul Noua Republică ❚ „Da, domnilor, adunăm toate fantomele de pe piață”, a declarat vicepreședintele Adrian Rădulescu, fost președinte interimar la PMP Dâmbovița

VIOLETA STANCIU


Vor să fuzioneze, dar nu prea știu cu cine, cel puțin deocamdată! Autointitulat partid de dreapta, PMP și-a exprimat dorința de a „fuziona prin absorbție” cu toate partidele de pe dreapta eșicherului politic. Rămâne de văzut însă ce formațiuni politice vor dori să facă acest pas cu partidul „de buzunar” al lui Traian Băsescu.

Invitați de reprezentanții mass-media să nominalizeze câteva partide de dreapta din județul Dâmbovița cu care ar putea fuziona întrun viitor apropiat, vicepreședintele PMP, Adrian Rădulescu, și vicepreședintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu, au picat pe... gânduri.

În cele din urmă aceștia au reușit să pronunțe numele unui partid „fantomă”, PNȚCD, care a dispărut însă de ani buni... de pe scena politică dâmbovițeană.

„Da, domnilor, adunăm toate fantomele de pe piață”, a fost replica vicepreședintelui Adrian Rădulescu, fost președinte interimar la PMP Dâmbovița.

În ajutorul său a sărit și Liliana Nițu, care a continuat:

„Dar fantomele astea au 33 de parlamentari, unii declarați independenți. Prin fuziunile care se vor face, acești 33 de parlamentari, pe care nu o să-i menționez, vor fi membri ai Mișcării Populare. Nu dăm nume, nu mai vrem să facem ca acum un an când am fuzionat cu Forța Civică, și atunci fuzionam în fiecare săptămână cu aceasta. Ce pot să vă spun este că sunt numai partide de dreapta, deci excludem partidele de stânga”, a mai menționat Liliana Nițu.

În sprijinul celor doi lideri PMP, mai ales în ceea ce privește identificarea partidelor de dreapta, a sărit și președintele PMP Târgoviște, Iulian Brezeanu, care a scos la înaintare... Partidul Noua Republică.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale