Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.06.2015 00:12


A A

PMP Dâmbovița caută candidat pentru Primăria Târgoviște

PMP Dâmbovița caută candidat pentru Primăria Târgoviște
Organizația județeană a PMP a terminat cu interimatele: Adrian Rădulescu este acum vicepreședinte, iar Adrian Chițescu este președinte

❚ Fostul viceprimar PDL-ist Paul Briceag, azi președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară Târgoviște, este „în cărți” pentru bătălia electorală de anul viitor ❚ „Avem în vedere și candidatura domniei sale, dar nu este nimic stabilit deocamdată. Promitem însă că vom avea candidați credibili”, a precizat președintele PMP, Adrian Chițescu ❚ Oricum, încă se lucrează la listele de candidați pentru alegerile locale, fostul președinte interimar Adrian Rădulescu declarând că PMP este dezavantajat de faptul că primarii vor fi aleși dintr-un singur tur

ANA MARIA POPESCU


La PMP Dâmbovița s-a încheiat perioada interimatelor, partidul și-a ales o echipă de conducere pentru următorii 4 ani, iar de acum încep pregătirile pentru competiția electorală de anul viitor. După alegerile județene interne, noua conducere a partidului are la dispoziție 3 luni să definitiveze echipele în toate organizațiile, inclusiv la Târgoviște, unde în momentul de față provizoratul este asigurat de fostul viceprimar al municipiului, Paul Briceag.

În ceea ce privește listele de candidați pentru alegerile locale, liderii PMP Dâmbovița susțin că acestea sunt în lucru și mai durează până vor fi definitivate, însă un lucru este cert în momentul de față, fostul pedelist Paul Briceag este „în cărți” pentru Primăria Târgoviște.

 

Planurile conducerii PMP

Adrian Chițescu, președinte PMP Dâmbovița, a declarat ieri în conferință de presă:

„După o perioadă de provizorat, cu o conducere provizorie a partidului, au avut loc alegeri și structura de conducere a partidului a fost definitivată. La Târgoviște, domnul Briceag este președinte interimar al organizației pentru că deocamdată nu am făcut alegeri decât la județ, dar în termen de circa 3 luni vom definitiva alegerile și în celelalte organizații locale. Nu am început încă selecția de candidați pentru alegerile locale. Domnul Biceag este unul dintre amatori și a fost unul dintre competitori întotdeauna. Oricum, avem în vedere și candidatura domniei sale, dar nu este nimic stabilit deocamdată. Promitem însă că vom avea candidați credibili. Noi, formal, avem o alianță cu PNȚCD, sperăm să o materializăm din perspectiva sonorității, cel puțin, a acestui partid”.

Fostul președinte interimar al PMP Dâmbovița, acum vicepreședinte al formațiunii politice dâmbovițene, Adrian Rădulescu, a declarat că într-adevăr se lucrează la listele de candidați pentru alegerile locale, dar că PMP este unul dintre partidele care sunt dezavantajate de faptul că primarii vor fi aleși dintr-un singur tur.

Cu toate acestea, vicepreședintele PMP Dâmbovița este încrezător că va câștiga peste 13 administrații locale și, chiar mai mult decât atât, și speră să câștige și Primăria Târgoviște:

„Ne dezavantajează faptul că primarii vor fi aleși dintr-un singur tur. Să sperăm că vom trece și acest hop, vom reuși să câștigăm și primarii, după care urmează alegerile pentru Parlament. Vrem să câștigăm undeva la 15% dintre primării. Dar dacă am da o lovitură să luăm primar la Târgoviște...”, a declarat Adrian Rădulescu, fostul președinte interimar al PMP în Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale