Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2018 01:18


A A

Parlamentarii liberali, îngrijorați că imaginea PNL are de suferit

Parlamentarii liberali, îngrijorați că imaginea PNL are de suferit

ANA MARIA POPESCU


Parlamentarii PNL de Dâmbovița au fost luați prin surprindere… și nu prea de decizia președintelui Marius Caravețeanu de a demisiona din fruntea Organizației Județene după doar un an de la alegerea sa în funcție. Deputatul liberal Cezar Preda a mărturisit că l-a sfătuit pe Marius Caravețeanu să se înconjoare de oameni devotați partidului, militantiști, capabili să aducă voturi pentru PNL, dar echipa de conducere a partidului a avut până la urmă altă componență, iar astăzi l-a adus pe președintele Caravețeanu în punctul de a-și da demisia, dezamăgit de unii dintre colegii despre care credea că-i sunt alături. Parlamentarii Cezar Preda și Iancu Caracota sunt dezamăgiți de decizia lui Marius Caravețeanu de a renunța la luptă și speră că liberalii dâmbovițeni vor strânge rândurile în perioada următoare și vor „renaște din cenușă”, mai ales că se apropie o confruntare electorală „din care PNL nu trebuie să iasă șifonat”.

Cezar Preda: „Cred că este prima dată când nu sunt eu vinovat”

„În momentul în care am considerat că trebuie să alegem o echipă pentru Dâmbovița aplicată pe creștere și pentru o organizație puternică, am discutat cu domnul Marius Caravețeanu, pe care l-am susținut, și i-am recomandat ca echipa pe care o face să fie omogenă, cu oameni care sunt devotați partidului și capabili să facă un militantism și să aducă voturi. I-am recomandat pe Iulian Vladu, pe Lavinia Ionescu, ca prim-vicepreședinți, dar atunci s-a luat altă decizie... Nu știu ce obligații avea domnul Caravețeanu și a ales o altă echipă. Acum echipa pe care domnia sa a ales-o l-a dezamăgit, iar eu nu am nicio vină, cred că este prima dată când nu sunt eu vinovat de o chestiune de genul acesta... Cred că acum trebuie rapid strânse rândurile, trebuie discutat cu Marius Caravețeanu, cu primarii Partidului Național Liberal care acum sunt foarte dezorientați, pentru a întări rândurile, a le strânge și a continua un proiect politic de creștere a PNL Dâmbovița. Cred că noi, parlamentarii și primarii PNL, trebuie să discutăm cu dânsul și să vedem ce l-a nemulțumit și ce putem face pentru ca proiectul PNL Dâmbovița să fie un proiect bun. (...) Bănuiam că se va ajunge aici cunoscând calitatea oamenilor pe care i-a ales să fie lângă el, dar acum asta nu mai are importanță, trebuie să facem ceva bun... Eu cred că primarii ar trebui să fie cei care decid cine va conduce PNL Dâmbovița în perioada următoare, să decidă cine are capacitatea să strângă rândurile, să ne aducă și pe noi, parlamentarii, lângă ei...”, ne-a declarat deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda.

„PNL Dâmbovița este foarte slăbit astăzi”

„M-a surprins, nu mă așteptam să-și dea demisia, este păcat... Chiar dacă din punctul meu de vedere lucrurile mergeau foarte prost, totuși să ajungi să-ți dai demisia după un an și să mai spui și motivația că de vină ar fi Grozavu, este chiar penibil, asta înseamnă că Grozavu este mai bun decât el... Eu aveam așteptări din partea lui Marius Caravețeanu, am spus-o dintotdeauna, dar nu s-a înțeles, din păcate el nu a făcut decât să distrugă efectiv Organizația și mă refer inclusiv la faptul că a reușit performanța să desființeze anumite organizații care cât de cât erau performante și își făceau treaba... De exemplu la Târgoviște nu se întâmplă nimic, a schimbat o echipă aleasă și de nouă luni de zile nu a pus nimic în loc. Același lucru s-a întâmplat și la Moreni. Am sperat ca Marius Caravețeanu să coaguleze și să ducă Organizația spre locul ei, să fie o variantă la nivelul județului pentru orice eventualitate care s-ar fi ivit și să aibă un cuvânt de spus în opoziție. Numai că din păcate nu s-a întâmplat așa. Eu cred că nu ar fi trebuit să-și dea demisia, că mai simplu era să recunoască faptul că a greșit și dacă ar fi recunoscut poate că ar fi avut și puterea să facă ceva, pentru că ideea era că a fost ales, lumea avea așteptări, nu s-a întâmplat nimic și PNL Dâmbovița este foarte slăbit astăzi. (...) Nu aș vrea să spun mai multe pentru că nu aș vrea să se interpreteze că-mi pare mie rău că nu am câștigat alegerile. Departe de mine gândul ăsta... Este clar că astăzi avem o problemă și problema nu este atât de mică precum încearcă unii să spună... Este păcat, pentru că rolul lui era cu totul altul și acei oameni care l-au votat aveau alte așteptări de la el, numai că din păcate echipa s-a dovedit în final a fi o echipă slabă, o echipă care nu a gestionat lucrurile cum trebuie...”, ne-a declarat ieri senatorul PNL Iancu Caracota.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale