Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2020 00:16

Instituția Prefectului județului Dâmbovița: În pandemiei de coronavirus,


A A

"Organizarea spitalelor- apanajul exclusiv al specialiștilor"


Comunicat de presă

Având în vedere apariția în spațiul public a unor articole și a unor poziționări ale unor lideri politici locali, Instituția Prefectului Județului Dâmbovița dorește să facă următoarele precizări: ●consecvenți principiilor managementului situațiilor de criză, apreciem ca fiind primordiale și esențiale acțiunile întreprinse în această perioadă de către toate instituțiile statului, atât cele de la nivel central, cât și cele locale. Folosim acest prilej pentru a mulțumi medicilor, asistenților, primarilor, polițiștilor, jandarmilor, tuturor celor ce au constituit linia întâi a acestor acțiuni de stăvilire a răspândirii virusului; ●pentru corecta informare și oprirea răspândirii știrilor alarmiste, creatoare de panică, comunicarea a fost făcută în sistem centralizat, vocea unică și comanda unică fiind soluțiile validate în gestionarea crizelor; ●nu vom da niciun fel de replică luărilor de poziții pentru că acum nu este un timp al polemicilor, însă dorim să se înțeleagă că nicio instituție a statului nu dorește să distrugă vreo comunitate, indiferent cât de mare sau mică este. Au fost analizate trei locații mari pentru posibile spații de carantinare instituționalizate, două în Târgoviște și unul în Pucioasa. Îmbucurător este că niciuna nu este activă. În prezent sunt patru spații de carantinare; unul în Târgoviște, două în Aninoasa și unul în Pucioasa. După cum se observă, sunt implicate mai multe localități în funcție de necesități și infrastructura disponibilă; ●organizarea sistemului spitalicesc din județul Dâmbovița în contextul pandemiei de COVID-19 este apanajul exclusiv al specialiștilor în domeniu, iar propunerile lor trebuie respectate indiferent de opiniile celor din afara sistemului medical. ●confirmăm faptul că activitatea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița se desfășoară pe un grup de WhatsApp, iar în curând se va desfășura pe o platformă online ce susține o conferință video pentru că s-a apreciat ca ,,inadmisibil” să fie expuși unui risc major de contaminare toți membrii C.J.S.U. Dâmbovița, conducători ai serviciilor deconcentrate și ai instituțiilor ce au atribuții în linia întâi de acțiune; Pentru viitor, vă asigurăm că vom fi întotdeauna prezenți în dispozitivele activate la nivel județean, că vom acționa întotdeauna doar în interesul cetățeanului, iar comunicarea se va efectua ca și până acum, la nivel centralizat prin intermediul Grupului de comunicare strategică.

Biroul de presăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"4 iunie 2020 - Centenarul semnării tratatului de la Trianon"
10 întrebări pentru Guvernul PNL
"Guvernul Orban se împrumută mult și la dobânzi foarte mari"
ALDE Dâmbovița a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
"În echipă suntem mai puternici!"
HoReCa trebuie salvată!
Programul "Repornim România"
Starea de alertă, incompatibilă cu relansarea economică
"Corigenți" la capitolul educație!
"Un deputat PNL a girat adoptarea tacită a minciunii autonomiei Ținutului Secuiesc!"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale