Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2023 00:17

Semnal de alarmă tras de liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița!


A A

Oamenii legii au ajuns să facă și pe „femeia de serviciu”

Oamenii legii au ajuns să facă și pe „femeia de serviciu”

*„Nu avem decât o femeie de serviciu pe tot sediul IPJ Dâmbovița, pentru 3 clădiri, iar celelalte subunități... nu au femeie de serviciu” *„Deci noi trebuie să ne gospădărim singuri... Poliția Municipală nu are de mulți ani femeie de serviciu, iar cei care trebuie să asigure curățenia în sediu sunt polițiștii”

 

Nevoia de a face economie, din cauza crizei energetice actuale și implicit a facturilor mari care tot vin de la companiile de gaze, energie, apă, și nu numai, nu pare să fie o problemă pentru polițiștii dâmbovițeni pentru că aceștia sunt obișnuiți cu lipsurile și au deja... economia în sânge! Acest lucru nu se întâmplă de azi, de ieri, la Poliția Dâmbovița, ci de foarte mult timp.

Cel puțin așa ne-a lăsat să înțelegem liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan care ne-a declarat că oamenii legii au fost căliți de mult timp pentru vremurile actuale. Numai că s-a ajuns deja mult prea departe, pentru că, din cauza unei economii prost înțelese, oamenii legii au ajuns să facă și pe „femeia de serviciu”, pentru că în momentul de față doar sediul IPJ Dâmbovița dispune de femeie de serviciu, adică de una singură... pentru trei clădiri. În rest, Dumnezeu cu mila!

„Noi făceam economii și înainte de criza aceasta energetică pentru că de regulă banii alocați pentru cheltuieli sunt puțini, având în vedere că nu avem decât o femeie de serviciu pe tot sediul IPJ Dâmbovița, pentru 3 clădiri, iar celelalte subunități... nu au femeie de serviciu. Deci noi trebuie să ne gospădărim singuri. Și înainte stingeam lumina când plecam. Poliția Municipală nu are de mulți ani femeie de serviciu, iar cei care trebuie să asigure curățenia în sediu sunt polițiștii. Nici la posturile comunale nu există femeie de serviciu, este tot la fel, polițiștii fac și curățenie, au wc-ul în fundul grădinii... Problema este că nu se fac eforturi să se umble puțin la legislație să se spună că primăriile pot aloca sume de bani pentru reabilitarea posturilor comunale pentru că până la urmă postul local este al obștii, al cetățenilor din localitate chiar dacă aparține Ministerului Afacerilor Interne. Postul deservește populația, trebuie să existe o normă legală pentru ca primăria să poată investi în aceste sedii. Acum nu poate să investească pentru că nu permite legislația. Se poate stabili, prin legislație, ca MAI împreună cu primăria să administreze aceste spații”, ne-a semnalat președintele de sindicat de la Poliția Dâmbovița, Florin Bălan. Un exemplu elocvent în acest sens este Poliția Municipală Târgoviște unde, potrivit liderului de sindicat, s-a lucrat până la sfârșitul anului 2022 pe bucățele, în funcție de fondurile primite. ,,Se primesc bani cu țârâita... S-au făcut diverse amenajări, diverse renovări, dar vă dați seama că durează. Este o fostă școală care nu a funcționat o perioadă de timp și care necesită o reabilitare amplă și deci fonduri destul de mari”, a declarat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dâmbovița, în Programul Național pentru perdele forestiere
Investiții de amploare pentru infrastructura sportivă
Acțiune amplă de împădurire în zona Moreni
„Noi am schimbat niște legi prin România”
Pădurile din Dâmbovița, 45,55% în proprietatea publică a statului
„Administrația locală trebuie să se implice în atragerea investitorilor în această zonă”
Pensionarii nu renunță la lupta pentru majorarea pensiilor
Sindicatele cer să revină la ședințele CA din cadrul ROMARM
Promovarea campaniei naționale de împăduriri 2022 – 2026, finanțate prin PNRR!
Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economicPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale