Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.02.2018 00:19

Editorial


A A

Nucleara Kovesi...

Nucleara Kovesi...

GEORGE COANDĂ


...a făcut buuumm! Mai devreme sau mai târziu ar trebui să explodeze. Făcuse și mai an câteva explozii de mai mică intensitate. Acum însă efectul este de bombă atomică pentru întreaga Justiție românească. Nu este o vorbă-n vânt. Exact așa stau lucrurile. De ce? Pentru cine nu înțelege este necesar de spus că există o legătură cauzală de la Parchet (Procuratură) la instanța de judecată: cercetare penală – sentință judecătorească.

Și, iată că în aceste zile posomorâte de februarie, o serie nucleară de dezvăluiri/ mărturii uluitoare au desecretizat diabolicele acțiuni ale faimoasei DNA, legate de dosare măsluite, fie la comandă politică, fie din înfiorătoare interese meschine personale, de parvenitism mafiot pe scară profesională, Laura Codruța Kovesi fiind mama „răutăților,” în niciun caz sfânta sfinților decorată, in absurdo de Washington și de alte capitale cu ștaif de mari țări civilizate, dar cu afaceri dubioase în România. Iar „cazul DNA Ploiești” pe unde și-a făcut mendrele de incredibilă mizerie morală un porc cu portocală-n rât, un procuror-killer, a stârnit nu numai un uriaș scandal, a cutremurat însă o națiune întreagă cu grave reverberații și dincolo de graniță. S-a adeverit că DNA a făcut, indubitabil, poliție politică fascisto-bolșevică. Creată ca vârf de lance în lupta împotriva corupției, DNA însăși, iată, e măcinată profund de morbul corupției. Aflat pe meleaguri japoneze, ministrul Justiției a fost rechemat de urgență acasă. Și tot românul se întreabă dacă molcomul domn Tudorel Toader va mai trage de timp, împiedicându-se în vorbe tălmăcite cu trimiterea la plimbare a Codruței Kovesi. Și, de ce nu, a o da pe mâna Justiției! Și, de asemenea, se întreabă dacă herr Klaus Iohannis o va mai ține în brațe cu dragoste prezidențială nemăsurată. Deja cancerul s-a întins metastaziind Jusitiția. Dacă DNA, cu rigoare și patriotism ar fi vizat doar actele banditești de corupție, n-ar fi zis nimeni nimic. Dar când s-a dedat la acțiuni polițienești politice a subminat, pre-me-di-tat statul de drept. Stop, asta așa, ca să-l citez pe vajnicul său apărător, Klaus Iohannis, stop și de la capăt. Cauterizat, deci, cancerul Kovesi. De fapt, cauterizările trebuie făcute în întreaga Justiție. Știți, din pricina halucinantelor nedreptăți din Justiția postdecembristă, s-a ajuns la o opinie paradoxală a românilor, cică ar fi mai dreaptă Justiția socialistă. A se lua aminte! Mai ales, aviz amatorilor!

(N.B.: După ce am încredințat redacției editorialul, a picat pe meleagul natal și ministrul Justiției, Tudorel Toader. O țară întreagă a așteptat cu sufletul la gură o conferință de presă mult trâmbițată. A fost doar… o declarație de intenție. Domnul ministru ne-a lăsat cu ochii în soare. Că tot a venit din… Țara Soarelui Răsare!).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Moldova cu inimă, minte și literatură
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale