Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.04.2024 00:20

Pentru Colegiul Economic „Ion Ghica” și alte unități de învățământ din Târgoviște,


A A

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee

*Finanțarea pentru aceste proiecte a fost deja accesată, cu o sumă estimată la aproximativ 30 de milioane de lei, prin intermediul Programului de Consolidare Anti-seismică a clădirilor publice din România

 

Ștefan Khalil


 

În curând vor debuta lucrările de reabilitare la  Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, anunțul a fost făcut de primarul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă. De asemenea, mai multe unități de învățământ vor beneficia de lucrări de îmbunătățire a infrastructurii.

Finanțarea pentru aceste proiecte a fost deja accesată, cu o sumă estimată la aproximativ 30 de milioane de lei, prin intermediul Programului de Consolidare Anti-seismică a clădirilor publice din România.

Suntem la faza de obținere a avizelor pentru începerea lucrărilor. Este un program prin care am accesat bani și pentru Liceul „Voievodul Mircea” și cam toate unitățile de învățământ din Târgoviște care mai sunt de reabilitat, fie pe programul pe care l-am menționat, fie pe PNRR, fie pe Programul Operațional Regional”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

În plus, primarul a subliniat că în perioada următoare se va semna contractul de finanțare, iar lucrările vor începe. Un exemplu concret este Școala Nr 9 „Grigore Alexandrescu” din Microraionul Nr 11, unde se desfășoară un proiect important, complementar celorlalte investiții de reabilitare a clădirilor.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale