Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.04.2015 00:21

„Jurnal de Dâmbovița” a realizat un sondaj printre parlamentarii dâmbovițeni despre...


A A

Migrări și zvonuri de migrare politică la UNPR

Migrări și zvonuri de migrare politică la UNPR

❚ Deputatul de Dâmbovița Ion Pârgaru (ales inițial în rândurile PNL) ne-a declarat că a părăsit barca PLR nu pentru că ar fi fost nemulțumit de ceva sau cineva sau pentru că UNPR i-ar fi „pus pe tavă” ceva avantaje, ci pentru doctrină și pentru faptul că are mai mulți prieteni și cunoștințe în acest partid ❚ Deși s-a zvonit că UNPR Dâmbovița îi va „racola” și pe deputații Ion Stan (actualmente independent, fost PSD), Stanciu Zisu (PSD) și Vasile Horga (PNL), aceștia neagă vehement și susțin că rămân pe pozițiile politice pe care sunt, indiferent de ceea ce vuiește gura târgului

ANA MARIA POPESCU

 


 

Deputatul de Dâmbovița, Ion Pârgaru, a plecat din rândurile Partidului Liberl Reformator și s-a înscris recent în Uniunea Națională pentru Progresul României. Parlamentarul (ales inițial în rândurile PNL) ne-a mărturisit că a ales să părăsească barca PLR nu pentru că ar fi fost nemulțumit de ceva sau cineva sau pentru că UNPR i-ar fi „pus pe tavă” ceva avantaje, ci pentru simplul fapt că formațiunea din care făcea parte nu era înregistrată ca partid politic și, în consecință, membrii săi erau neafiliați. Ion Pârgaru susține că a ales UNPR pentru doctrină, dar și pentru faptul că are mai mulți prieteni și cunoștințe în acest partid.

Ion Pârgaru: „Pe mine este greu să mă racoleze cineva”

Totodată, parlamentarul spune că practic a revenit în USL, Uniunea cu care a câștigat încrederea târgoviștenilor și colegiul de parlamentar. Deputatul Ion Pârgaru a venit astfel mai aproape de PSD, despre care recunoaște că este partidul care l-a susținut în alegerile parlamentare, atunci când a reușit să obțină mandatul de deputat:

„PLR e doar o denumire, nu există în realitate. Am ales UNPR pentru că este un partid serios și pentru că promovează România, ceea ce coincide cu ceea ce am afirmat mereu. UNPR vorbește despre interesul național, ceea ce coincide iarăși cu ceea ce am făcut și fac și vreau să fac eu în continuare. Pe mine este greu să mă racoleze cineva. Nu am cerut niciun avantaj, nici nu a fost vorba de asta. Am în UNPR un coleg foarte bun de liceu, care a fost și prefect, e unul dintre vicepreședinții partidului, am lucrat cu dl Oprea, am fost consilier diplomatic în ministerul condus de dumnealui în perioada 2002-2004, îl cunosc foarte bine pe dl Onțanu cu care am lucrat și am fost coleg de partid la începutul anilor’90. În fața dâmbovițenilor am rămas în USL, cea care a câștigat alegerile în 2012. Eu am câștigat alegerile în Dâmbovița cu sprijinul PSD, PNL-ul nefiind chiar cunoscut în Târgoviște la vremea respectivă. Nu mai am cunoștință că și alți parlamentari de Dâmbovița ar fi trecut la UNPR și nici nu încerc să-mi conving colegii de ceva, nu am aptitudini de racolare, fiecare acționează după cum îi dictează conștiința”.

Ion Stan „Rămân independent”

În municipiu și județ se zvonește că și deputatul Ion Stan (fost PSD, actualmente independent) ar fi cu un pas în „barca” UNPR și că este doar o chestiune de timp până când acesta și-ar anunța afilierea la acest partid politic. Deputatul Ion Stan a negat însă vehement acest zvon, acesta susținând că nu va mai semna vreo adeziune la alt partid politic, dar asta nu înseamnă că nu va rămâne prieten cu președintele UNPR Dâmbovița:

„Eu nu am să mai intru niciodată, până la sfârșitul vieții mele, în nicio formațiune politică. Legătura mea de prietenie cu Dan Miculescu (n.n. președintele UNPR Dâmbovița) datează de zeci de ani și voi rămâne prieten cu acest om până la moarte. Sunt două lucruri distincte. Rămân independent”, ne-a declarat deputatul Ion Stan.

Zisu Stanciu: „Nu plec din PSD”

Și parlamentarii Vasile Horga (PNL) și Stanciu Zisu (PSD) infirmă zvonurile potrivit cărora ar părăsi partidele care i-au făcut deputați. Aceștia ne-au declarat că nu intenționează să lase PNL, respectiv PSD pentru a se înscrie în UNPR. Stanciu Zisu a declarat scurt:

„Spre dezamăgirea altora nu plec nicăieri, nu plec din PSD. Am stat 20 de ani în partid și nu am de gând să plec…”.

Vasile Horga: „Nu mi-am propus niciodată să părăsesc PNL”

Deputatul PNL Vasile Horga ne-a precizat:

„Nu plec nicăieri din PNL, dar nicăieri! Nu mi-am propus niciodată să părăsesc PNL pentru nici un alt partid sau pentru nici o altă funcție. Rămân surprins însă că de fiecare dată când cineva face un pas către un alt partid, eu sunt întrebat fără excepție când voi pleca și eu. Nu o să înțeleg niciodată un asemenea mod de gândire și nu voi accepta niciodată ca cineva să gândească și să hotărască pentru mine. Așa s-a întâmplat și cu ceva timp în urmă când președintele PSD Adrian Țuțuianu s-a trezit vorbind, că știe el sigur, că și eu voi pleca la PLR, «fantoma» lui Tăriceanu. Și iată-mă tot în PNL, spre dezamăgirea lui Țuțuianu. Vreau să-i asigur încă o dată pe cei care mi-a acordat încrederea, alegătorii mei din Colegiul 1 Fieni, că NICIODATĂ nu am gândit măcar să plec într-un alt partid sau să-i abandonez pe drum, pentru alte interese. Îmi voi încheia mandatul pe care cetățenii mi l-au încredințat în același partid PNL și voi rămâne alături de ei mereu în PNL. Îi rog pe toți, bine sau rău intenționați, să nu se preocupe de persoana mea atât de mult, să stea liniștiți și fără grija deputatului Vasile Horga, care va rămâne definitiv, în această lume, la PNL. Și pentru a nu fi stresați mereu de intențiile mele, îi rog să mă sune din când în când, dacă curiozitatea îi copleșește uneori, ca să le mai reamintesc personal că nu plec din PNL și nu voi pleca NICIODATĂ. Sper să fie liniștiți măcar acum de Sfintele Sărbători ale Paștilor Creștine, ocazie cu care le transmit din sufletul meu LIBERAL, cele mai alese urări de bine și sănătate, un Paște Fericit alături de familiile lor și cei dragi”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale