Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.02.2015 00:14

Astăzi,


A A

Marțea evenimentelor la PSD Dâmbovița

Marțea evenimentelor la PSD Dâmbovița
Subiecte administrative fierbinți și nu numai, luate azi în discuție la PSD Dâmbovița

❚ Seniorii social-democrați dâmbovițeni se întrunesc în Conferința județeană unde vor fi dezbătute subiecte de maxim interes ❚ Tot astăzi, liderii PSD Dâmbovița se reunesc în ședința Biroului Permanent Județean, unde se vor aborda probleme organizatorice și financiare ❚ Nu în ultimul rând, președintele PSD, premierul Victor Ponta, este așteptat astăzi la Târgoviște pentru ianugurarea corpului A din Campusul UVT

ANA MARIA POPESCU


Organizația Județeană de Pensionari a Partidului Social Democrat își schimbă denumirea în Organizația Seniorilor Partidului Social Democrat Dâmbovița. De la nivel central există un ordin potrivit căruia până pe 25 februarie a.c., la nivelul tuturor organizațiilor, trebuie să aibă loc reuniunile anuale ale Consiliilor județene ale organizațiilor de pensionari.

Astăzi, seniorii social-democrați dâmbovițeni se întrunesc în Conferința județeană unde vor fi dezbătute teme trasate de conducerea centrală a partidului, scopul principal fiind întărirea acestor organizații prin atragerea de noi membri, dar și îmbunătățirea activității seniorilor PSD. Pensionarii socialdemocrați sunt așteptați și cu propuneri pentru îmbunătățirea Statutului partidului. .

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat în acest sens:

„Ordinea de zi (n.n. a Consiliului Județean a Organizației de Pensionari PSD) cuprinde: consolidarea organizațiilor județene, orășenești și comunale, îmbunătățirea evidenței membrilor de partid, activitățile politice și educative pentru cunoașterea de către membrii organizației a doctrinei social-democrate și fidelizarea acestora față de PSD, propuneri pentru îmbunătățirea Statutului partidului, actualizarea listelor cu membrii Birourilor executive județene și a Consiliului Național al Organizației de Pensionari. De asemenea, urmează să se schimbe denumirea. La Conferința județeană vor participa delegații desemnați de Organizațiile locale de Pensionari”.

 

Propunerile PSD Dâmbovița la Statutul partidului ajung azi la BPN

Iar ziua de marți nu se oprește aici. După Conferința județeană a pensionarilor, la sediul Organizației județene a PSD Dâmbovița va avea loc ședința Biroului Permanent Județean. Liderii partidului vor discuta despre stadiul pregătirii posibilelor alegeri parțiale anticipate, care ar putea avea loc în mai multe comune dâmbovițene și în municipiul Târgoviște, dar și în Colegiul 2 Senat Târgoviște-Moreni.

Potrivit președintelui social-democraților din județ, vor fi abordate și subiecte legate de încasarea cotizațiilor de la membrii PSD, iar Adrian Țuțuianu va prezenta și o informare legată de alocările financiare făcute către localitățile județului. De asemenea, s-au luat în discuție și modificările Statutului PSD, modificări pe care le susține Organizația Județeană a partidului și care vor fi transmise Biroului Permanent Național.

Potrivit președintelui PSD, vor fi abordate și alte subiecte în ședința Biroului Permanent Județean:

„Vom discuta despre o informare privind deciziile luate de Comitetul Executiv Național la data de 30 ianuarie 2015, aspecte care țin de activitatea organizatorică. La ultima ședință de Birou Permanent Județean, am constituit un colectiv condus de Sache Neculaescu, care are sarcina de a veni cu propuneri de modificare a Statutului PSD, pe care le vom transmite în cursul zilei de mâine (n.n. astăzi) la Biroul Permanent Național”, a precizat Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale