Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.05.2020 20:25


A A

MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2020 ONLINE ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2020 ONLINE ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

   Duminică, 17 mai, cu prilejul Zilei Naționale a Familiei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, tinerii din Arhiepiscopia Târgoviștei au celebrat darul sacru al vieții, participând on-line la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ 2020.

   Anul acesta manifestarea s-a desfășurat sub genericul „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”, iar numeroșii tineri din Eparhia noastră s-au alăturat, ca în fiecare an, mișcării pro-viață care se desfășoară la nivel național în peste 900 de localități, mărturisind nevoia ocrotirii vieții umane, ca cel mai de preț dar dumnezeiesc.
   Restricționat din cauza pandemiei provocată de COVID-19, evenimentul pro viață a fost marcat de o sesiune video inedită a „Marșului pentru viață 2020 online București”, coordonată de Eliza-Maria Cloțea – Președintele Asociației Studenți pentru viață și de Alexandra Nadane – Președintele Asociației România pentru viață. Pe scena virtuală au fost prezentate mărturii și discursuri de către Lavinia Stan – coach parental și mamă a șase copii, Adelina Fronea – Președintele Asociației LifeCall, Alex Ilie – Director Executiv la Alianța România fără Orfani și tatăl a patru copii adoptați, urmate de concertul Live for Life, susținut de Raluca Blejușcă, Ioana Picoș și Ana Teodora.

 


   Pe parcursul întregii zile, tinerii din toată Eparhia au distribuit pe rețelele de socializare articole, clipuri, fotografii, bannere și logouri motivaționale, ca expresie a solidarității față de familiile care au pierdut un copil în timpul sarcinii sau la naștere, față de femeile însărcinate care trec prin momente dificile și față de copiii născuți și nenăscuți ai României.
   Menționăm că în anii trecuți, la Târgoviște, cu acest prilej, marșul se desfășura prin centrul Municipiului, sub coordonarea Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, la el luând parte circa 3.000 de tineri de la parohiile din întreaga Eparhie și oficialități locale.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Admitere exclusiv online la Universitatea "Valahia" din Târgoviște
Se redeschid muzeele Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște
Proiect european de amploare la UVT
Preselecții regionale ONLINE pentru Festivalul Național de Romanțe "Crizantema de aur"
145 de tablete în valoare de 126 000 lei dăruite elevilor de către Arhiepiscopia Târgoviștei
BINECUVÂNTARE ȘI PREȚUIRE PENTRU ASISTENTUL MEDICAL
Peste 81.000 de lei oferiți de Arhiepiscopia Târgoviștei în cadrul unor activități social-filantropice
Peste 71.000 lei cheltuiți de Arhiepiscopia Târgoviștei
"1% dintre profesori și 15% dintre elevi nu au acces la învățare în sistem online"
Peste 475.000 lei oferiți de Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale