Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.10.2014 00:12

Co-președintele ACL Dâmbovița amenință în continuare cu plângerile penale și drumuri la Tribunal


A A

Ludovic Orban declară război primarilor PNL și PDL care fug la putere

Ludovic Orban declară război primarilor PNL și PDL care fug la putere
Ludovic Orban: „Nu știu dacă vom câștiga, dar vă garantăm că procese le vom face la toți cei care pleacă”

❚ Ieri, în conferința de presă de la Târgoviște, Ludovic Orban, președinte interimar al PNL Dâmbovița și co-președinte ACL, a declarat că nu va face niciun fel de excepție și nu va ierta pe nimeni dintre aceia care au lăsat opoziția pentru beneficii ❚ „Mi-e milă de primarii care pleacă, o să primească niște firimituri și după ce se vor termina alegerile o să li se trântească ușa în nas”, a „prognozat” Ludovic Orban soarta politică a primarilor „trădători”

ANA MARIA POPESCU


Chiar dacă le plânge de milă și susține că vor rămâne cu „buza umflată” după alegerile prezidențiale, copre ședintele ACL (PNL-PDL) Dâmbovița, Ludovic Orban, nu-i iartă pe edilii locali care au părăsit Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal pentru a îmbrățișa doctrina și principiile formațiunilor politice aflate la putere.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul ACL Dâmbovița, Ludovic Orban le-a reamintit primarilor și nu numai că nu vor scăpa de acțiunile în instanță și de drumurile la Tribunal. Co-președintele ACL Dâmbovița susține că imediat ce secretarii consiliilor locale vor primi din partea „dezertorilor” documentul cu opțiunea politică pe care au ales-o va iniția acțiuni în instanța de contencios administrativ și se va lupta ca primarii care au părăsit PNL și PDL să rămână fără mandate.

Liderul ACL este ferm și anunță că nu va face niciun fel de excepție și nu va ierta pe nimeni dintre aceia care au lăsat opoziția pentru putere și beneficii.

 

Pentru „trădători”: „Călătorie sprâncenată”

„Mi-e milă de primarii care pleacă, nici măcar nu o să apuce să intre să se așeze la masă, o să primească niște firimituri în antecameră și după ce se vor termina alegerile prezidențiale o să li se trântească ușa în nas și nu o să mai aibă loc la masă. Călătorie sprâncenată le dorim. Deocamdată nu avem la secretarii consiliilor locale nicio opțiune formulată, dar eu abia aștept să formuleze opțiunile, pentru că vom ataca în contencios-administrativ, invocând excepția de neconstituționalitate a Ordonanței 55 (n.n. Ordonanța care permite migrația aleșilor locali fără să-și piardă mandatul), pe toți cei care au părăsit PDL și PNL și au trecut la altă formațiune politică, scopul acțiunii fiind încetarea mandatului, pentru că au ignorat faptul că Ordonanța de Urgență este neconstituțională, chiar dacă ea nu a fost declarată neconstituțională. Nu știu dacă vom câștiga, dar vă garantăm că procese le vom face la toți cei care pleacă”, a arătat ieri la Târgoviște Ludovic Orban.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale