Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.02.2017 00:25

Municipalitatea anunță că din luna aprilie


A A

Lucrările de reabilitare și modernizare la Centura Târgoviștei vor fi reluate

Lucrările de reabilitare și modernizare la Centura Târgoviștei vor fi reluate
Administrația locală depune toate eforturile pentru finalizarea acestui proiect, urmărit parcă de ghinion

❚ După ce s-a lovit în repetate rânduri de neprofesionalismul și nepriceperea constructorilor și a pierdut finanțarea europeană, administrația municipală pornește resuscitarea proiectului de reabilitare și modernizare a șoselei de centură, de această dată cu fonduri proprii ale Primăriei ❚ Consilierii locali au aprobat anul trecut contractarea unui credit pentru finanțarea acestei investiții importante și tot anul trecut echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a reușit să obțină și o „păsuire” de la Uniunea Europeană pentru a nu înapoia banii europeni care au fost cheltuiți cu condiția ca proiectul să fie finalizat până la sfârșitul anului 2018 ❚ „Până la finalul lunii aprilie va fi finalizată licitația pentru Centura municipiului Târgoviște. Asta înseamnă că vor începe lucrările pentru aproximativ 14 kilometri de drumuri, trotuare, 15 kilometri de canalizare, cu tot cu cămine și cu ceea ce înseamnă guri de scurgere și pasajele rutiere”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

ANA MARIA POPESCU

 


 

Primăria Târgoviște vrea ca peste aproape două luni să dea din nou startul lucrărilor la drumul de centură al municipiului reședință de județ! După ce a trecut prin multe încercări, s-a lovit în repetate rânduri de neprofesionalismul și nepriceperea constructorilor, fie că a fost vorba de firme românești, fie străine și a pierdut finanțarea europeană, administrația municipală pornește resuscitarea proiectului de reabilitare și modernizare a șoselei de centură, de această dată cu fonduri proprii ale Primăriei. După ce a pierdut finanțarea europeană, municipalitatea a decis să continue pe cont propriu acest proiect important de infrastructură și pentru că valoarea investiției depășește posibilitățile financiare ale unității administrativ teritoriale, consilierii locali au acceptat anul trecut contractarea unui credit care să permită Primăriei Târgoviște să meargă mai departe cu acest proiect.

Tot anul trecut echipa de conducere a Primăriei Târgoviște a reușit să obțină și o „păsuire” de la Uniunea Europeană pentru a nu înapoia banii europeni care au fost cheltuiți până acum în cadrul proiectului, însă trebuie să îndeplinească o condiție importantă, aceea ca proiectul să fie finalizat până la sfârșitul anului 2018, altfel municipalitatea nu scapă de corecție financiară. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, conducerea Primăriei Târgoviște s-a arătat încrezătoare că de data aceasta lucrurile vor merge bine și greșelile de până acum nu se vor repeta. Potrivit primarului Cristian Stan, până la sfârșitul lunii aprilie se va finaliza procedura de licitație publică, iar după aceea vor putea să înceapă fără probleme lucrările la centura ocolitoare a municipiului Târgoviște. În cadrul proiectului se vor reabilita și moderniza 14 kilometri de drumuri și trotuare, se vor realiza 15 kilometri de canalizare și se vor realiza mai multe pasaje rutiere.

„Până la finalul lunii aprilie va fi finalizată licitația pentru Centura municipiului Târgoviște. Asta înseamnă că vor începe lucrările pentru aproximativ 14 kilometri de drumuri, trotuare, 15 kilometri de canalizare, cu tot cu cămine și cu ceea ce înseamnă guri de scurgere și pasajele rutiere. Deci, eu sper să terminăm în luna aprilie, am depășit deja la momentul de față zona de evaluare tehnică, am dat clarificările, urmează să facem evaluarea financiară, care reprezintă ultima etapă de evaluare și vor demara și aici lucrările”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale