Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.03.2019 00:20

Din partea lui Cezar Preda, deputat de Dâmbovița:


A A

Laude PNL pentru "adversarii" din PSD

Laude PNL pentru

VIOLETA STANCIU

 


 

În săptămâna lui Mărțișor, mai exact în ziua de marți, 6 martie a.c., deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda, a ținut să fie prezent la Târgoviște, unde a susținut și o conferință de presă. Bineînțeles că aceasta a avut loc, ca de fiecare dată, la cabinetul parlamentar, și nu la sediul PNL Dâmbovița, așa cum ar fi fost normal să se întâmple. Subiectele abordate au vizat situația politică de la nivel național, dar și din plan local.

Cezar Preda a ținut să reitereze, la Târgoviște, că principalul adversar al liberalilor, în bătăliile electorale viitoare, sunt socialdemocrații și nicidecum celelalte partide politice, gen USR. „Intrăm într-o campanie în care nu ne mai preocupă deloc cetățeanul, nu este cazul nostru, dar pe ceilalți văd că nu-i mai preocupă. Îi preocupă cum să maximizeze rezultatele. Rămân la părerea că adversarul principal al PNL este PSD. Noi nu avem alt adversar, noi nu-l avem nici pe Cioloș, nici USR, nici pe UDMR, nu sunt adversarii noștri, adversarul nostru este PSD, iar dacă uităm asta, s-ar putea să avem probleme, eu sper să nu uităm”, a declarat deputatul Cezar Preda. „Am fost la Târgul de Turism al României, unde județul Dâmbovița a fost prezent, dar și municipiul Târgoviște, și m-a impresionat plăcut” Despre activitatea din plan local, deputatul liberal a avut numai cuvinte de laudă la adresa Consiliului Județean Dâmbovița, dar și a Primăriei Municipiului Târgoviște vizavi de modul cum cele două administrații publice s-au prezentat la Târgul de Turism al României de la București. Asta deși administrația locală este condusă de aleși ai PSD. „Local ce să vă spun, am fost la Târgul de Turism al României unde județul Dâmbovița a fost prezent, dar și municipiul Târgoviște, și m-a impresionat plăcut. M-am și pozat într-o chestie, mi-am băgat capul acolo, unde era o coroană. N-am pus-o pe net, să nu se interpreteze că mi-aș dori eu o asemenea postură, mai ales într-un județ unde alții se visează voievozi, în PNL, nu eu, pentru că eu miam terminat împărățeala... Deci m-a impresionat plăcut ce am văzut. Erau tineri acolo, am văzut că erau oameni care se interesau de Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, care este adevărat că arăta foarte bine în poze, eu l-am și vizitat. Este o chestiune care se promovează, mi-a plăcut... Nu au fost toate județele din țară la acel târg, deci iată că în primii 20, și CJD și Primăria Târgoviște, au fost acolo, ceea ce este foarte important. Or fi ei PSD-iști, dar bravo lor că au fost acolo, dar nu-i mai laud ca să nu zică ai mei că-i laud. Încă o dată bravo lor, am vorbit cu ei”, a punctat Cezar Preda, deputat PNL de Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Miting electoral impresionant al PSD
Cătălin Olteanu se alătură echipei PSD Dâmbovița
ALDE, preocupat de problemele romilor
"ALDE se poziționează foarte bine în sondajele de opinie"
"La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!"
Reprezentanții ALDE vor vota la alegeri, nu și la referendum
Președintele CJD Alexandru Oprea, provocare pentru PNL?
"Companiile românești sunt cele care trebuie să dispară"
"Podul de la Pucioasa trebuie consolidat înainte să se întâmple o tragedie!"
Criza minciunilor despre bugetul CJD


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În amintirea lui 20 mai de odinioară...

Ciudate mai sunt căile, nu ale lui Dumnezeu, de data asta, ci ale lui herr Klaus Werner Iohannis! De ce? Păi, ce-i veni, de pildă, să pună de-o aniversare a Revoluției din decembrie ’89 la... 20 mai, anul de grație (electorală) 2019? Mai ales că ziua asta are niște tâlcuri interesante. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale