Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2016 00:25

Ieri după-amiază, Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit…


A A

Lansarea oficială a candidaților PSD pentru Primăria Târgoviște

Lansarea oficială a candidaților PSD pentru Primăria Târgoviște

❚ După modelul evenimentelor politice de la nivel central, dar și cu o amprentă occidentală, PSD și-a prezentat oficial candidații cu care va ieși în fața târgoviștenilor în perioada de campanie electorală și la alegerile locale din 5 iunie a.c. ❚ Candidatul PSD la funcția de primar, Daniel Cristian Stan, și cei 26 de social-democrați care se află pe lista de consilieri locali au fost susținuți de conducerea județeană a PSD, de lideri și parlamentari social-democrați

ANA MARIA POPESCU


Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit aseară unul dintre cele mai moderne și mai elegante evenimente politice și electorale din istoria municipiului reședință de județ - lansarea candidaților PSD Târgoviște pentru alegerile din 5 iunie! După modelul evenimentelor politice de la nivel central, dar și cu o amprentă occidentală, Partidul Social Democrat și-a prezentat oficial oamenii cu care va ieși în fața târgovi ștenilor în perioada de campanie electorală și la alegerile de la începutul lunii iunie: Florin Nicolae Badea, Ion Cucui, Cosmina Grecu, Rodica Nicolae, Claudiu Dumitrescu, Virgil Ciprian Oprescu, Mihai Andrei Păunescu, Liviu Cosmin Stoica, Carmen Holban, Ion Badea, Andrei Cristian Vasile, Monica Ilie, Doina Nicoleta Boboacă, Ionuț Oprea, Agnes Erich, Oana Silvia Vlăducă, Doru Oncescu, Alexandru Bugyi, Cosmin Bozieru, George Florin Ionete, Laurențiu Adrian Neculaescu, Iolanda Marinescu, Cătălin Rădulescu, Ion Joița, Bogdan Naftan, Paul Ciprian Patic, aceștia sunt cei 26 de social democrați care alcătuiesc lista de consilieri locali municipali și care, alături de Cristian Stan, vor lupta în perioada următoare pentru câștigarea funcției de primar al Târgoviștei și pentru obținerea unei majorități în Consiliul Local Municipal.

GALERIE FOTO AICI

Este o echipă de oameni noi, în care PSD și-a pus toate speranțele că va readuce victoria partidului în Târgoviște. La momentul lansării, alături de candidatul PSD la Primăria Târgoviște, Cristian Daniel Stan și echipa sa de consilieri, s-au aflat Adrian Țuțuianu, Rovana Plumb, Ionuț Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, Stanciu Zisu, Leonardo Badea, Iulian Furcoiu, liderii ALDE Dâmbovița, liderii Partidei Romilor din municipiu și județ, reprezentanți ai sindicatelor din județ, dar și mulți primari PSD dâmbovițeni.

Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița

„Este vremea să revenim la Primăria Târgoviște cu legitimitatea dată de vot... Să fie cu victorie! Trebuie să muncim foarte mult în următoarele săptămâni pentru a câș- tiga Primăria Municipiului Târgoviște. Putem câștiga 60-70 de localități rurale, sunt importante, dar este foarte important să câștigăm ceea ce se numește «Perla Coroanei». Este important să recâștigăm Târgoviștea pentru a face bine târgovi ștenilor. Este important să câștigăm Târgoviștea pentru a consolida cei trei piloni fundamentali pe care trebuie să o dezvoltăm. Târgoviștea trebuie să redevină un centru industrial puternic, trebuie să-și consolideze poziția de centru universitar și poziția de capitală culturală a regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, un pilon important al dezvoltării turistice din România. Cristi Stan știe, poate să facă aceste lucruri și sunt sigur că târgoviștenii merită mai mult. VICTORIE!”

Rovana Plumb – deputat PSD de Dâmbovița, fost ministru al Muncii

„Avem în față o mare provocare căreia trebuie să-i facem față ca de fiecare dată cu mândrie, cu unitate și cu devotament. Îi doresc lui Cristian Stan să aibă succes, doresc același lucru întregii echipe. Avem de trecut un examen care nu va fi ușor și de care va depinde soarta târgoviștenilor, a dâmbovițenilor și a întregii țări, pentru că de rezultatele pe care le vom lua la alegerile locale vor depinde rezultatele la parlamentare, dorința noastră este aceea de a reveni la guvernare, de a da stabilitate României.”

Leonardo Badea – senator PSD de Dâmbovița

„Târgoviștea merită din nou un candidat, care sigur va fi primarul municipiului, care sunt convins că va face lucruri bune și va continua tradiția unei administrații extraordinare în Târgoviște începută demult de primarul Iulian Furcoiu. Suntem o mare familie PSD și putem împreună să obținem rezultate de referință, putem împreună să oferim târgoviștenilor șansa de a avea o guvernare locală așa cum o merită. Dumnezeu să ne ajute!”

Stanciu Zisu – deputat PSD de Dâmbovița

„Cristi Stan este poate primul primar în exercițiu care a intrat între blocuri. Cu toții știm ce a însemnat în ultimii 25 de ai delăsarea, mizeria, gunoiul care era între blocuri, dar Cristi Stan de un an de zile face curat între blocuri și acest lucru se vede... A demonstrat că nu mai avem timp de glume și nu mai avem timp de joacă.”

Nicolae Bănicioiu – fost ministru al Sănătății

„Mulțumesc social democraților din Dâmbovița și din Târgoviște pentru munca și pentru implicarea de care dau dovadă. Fără ei n-am fi putut face mai nimic din câte am făcut... Mulțumim pentru încredere. Și fostul prim ministru Victor Ponta transmite salutări dâmbovițenilor și târgoviștenilor. Tot ceea ce noi am făcut a fost cu gândul la oameni, întotdeauna pentru România și întotdeauna cu gândul la viitor.” Ionuț Vulpescu – fost ministru al Culturii „Cristi Stan este un primar care a făcut pentru Târgoviște, în 12 luni, lucruri importante, consistente. Pentru a duce la capăt proiecte are nevoie însă de timp. Dacă vrei să construiești, ai nevoie de timp, lucrurile bune se fac în timp. Aici mă simt ca acasă, cultura și civilizația românească sunt și ele la ele acasă în Târgoviște și mă bucur că pentru Cristi Stan zona de cultură este foarte importantă. Eu cred că pe 5 iunie oamenii vor alege corect, depinde însă și de noi să demonstrăm și în 2016 ceea ce PSD a demonstrat de fiecare dată în istoria sa, că e mai mult decât un partid, este o stare de spirit și ceea ce ne deosebește de ceilalți este atitudinea față de oameni.”

Iulian Furcoiu – fost primar al Târgoviștei

„Experiențele mele profesională și personală, acumulată atât în mediul privat, cât și administrativ, sunt o parte din considerentele care mă fac să sprijin și să susțin din tot sufletul meu candidatura tânărului, inimosului și destoinicului jurist, Cristian Daniel Stan și a echipei sale pentru confruntările electorale din acest an la Târgoviște. Cred sincer că schimbarea democratică a generațiilor de politicieni este un imperativ al timpului actual. Cristi Stan este un profesionist al legii, un tânăr om de administrație, care a demonstrat disponibilitatea și capacitatea de a lucra în echipa Primăriei, de a consulta și a înțelege problemele oamenilor, ale orașului. Susțin faptele bune, concrete, nu vorbele goale...”

Cristian Stan – candidatul PSD la funcția de primar al Târgoviștei

„În urmă cu un an mi-am asumat preluarea atribuțiunilor de primar al municipiului Târgoviște, nu a fost o decizie deloc ușoară, contextul politic și administrativ impunea acest lucru și nu am refuzat această onoare din câteva considerente: nu am văzut niciodată funcția de primar al municipiului Târgoviște ca pe un trofeu cu care să te mândre ști la baruri, la terase și în cârciumi, dimpotrivă, funcția de primar al municipiului Târgoviște reprezintă cea mai înaltă responsabilitate pe care mi-o pot imagina. Am preluat atribuțiile de primar într-un context în care la nivelul Primăriei Târgoviște era nevoie de o mână forte, situația de la momentul respectiv era una foarte gravă. Acum vedem un individ care stă ziua la terase, seara în baruri, zâmbește fals și încearcă să-i convingă pe toți că știe ce vorbește, iar în perioada în care a fost primar interimar al municipiului Târgoviște nu a finalizat absolut niciun proiect. Un asemenea comportament nu poate să convingă la Târgoviște, eu am încredere că oamenii, pe 5 iunie, vor ști foarte exact să aleagă între cineva care oferă soluții concrete și o persoană care nu a lăsat absolut nimic valabil pentru Târgoviște. Nu avem timp de joacă. Doamne ajută!”

Evenimentul de lansare a candidatului PSD pentru Primăria Târgoviște și a echipei de consilier locali municipali s-a încheiat în aceeași notă atipică pentru o manifestare politică: pentru prima dată în istoria electorală a municipiului, lansarea s-a încheiat cu momente artistice susținute de Filarmonica Muntenia, Corala „Appassionato” și tenorul Florin Georgescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale