Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.02.2015 00:12

Decizia CLM Târgoviște, salutată de deputatul PSD Ionuț Săvoiu


A A

"Încredințarea atribuțiilor de primar lui Cristian Stan, o șansă majoră a Târgoviștei"

declarație de presă


Decizia Consiliului Local Municipal Târgoviște, care a hotărât săptămâna trecută încredințarea atribuțiilor de primar lui Cristian Stan, viceprimar al municipiului, trebuie privită ca o șansă majoră a municipiului de a se redefini. Au trecut prea mulți ani în care lipsa de profesionalism și viziune, superficialitatea, amatorismul, imaginea de dragul imaginii, politicianismul și electoralismul au fost singurele priorități în conducerea Primăriei Târgoviște.

Din păcate, efectele se văd prin ceea ce se întâmplă zi de zi în viața unui oraș suferind din cauza acestei abordări. Nu trebuie să descriu pe larg întreg tabloul, ca să înțelegem că vulnerabilitățile acestui municipiu sunt proiectele mari de investiții gestionate defectuos, lipsa de viziune și strategie în dezvoltare, lipsa locurilor de muncă și a investițiilor directe, lipsa unor dotări socio- culturale elementare, evenimente puține și lipsite de anvergura unei foste Cetăți de Scaun, dotări urbane precare, migrarea populației active către București și alte centre urbane din jur.

Îmi doresc sincer ca această stare de fapt să se schimbe cât mai repede și să putem duce la bun final, cu responsabilitate și angajament de efort, o serie de investiții absolut necesare: PIDU-urile A și B, centura municipiului, complexul de natație și noul stadion. Îmi doresc o Curte Domnească mai atrăgătoare pentru turiștii de pretutindeni, care să beneficieze de dotări și facilități adecvate. Îmi doresc să se asfalteze cartierele Priseaca, Romlux și Matei Voievod și să depășim stadiul promisiunilor repetate în perioade electorale.

Tocmai de aceea am încredere în Cristian Stan și în potențialul pe care acesta îl va utiliza ca viceprimar cu atribuții de primar. Îl cunosc ca pe un om cu viziune, focusat pe obiectivele cu adevărat importante și decis să schimbe în bine fața municipiului. Primăria Târgoviște are nevoie de un om cinstit. Îl asigur de tot sprijinul meu și îi urez succes în demersul asumat!

 

deputat PSD Dâmbovița Ionuț Săvoiu, Colegiul nr. 7 Titu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale