Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2017 00:25

După zeci de ani în care investițiile au lipsit în Microraionul 4 al Târgoviștei


A A

Încă două străzi vor fi asfaltate

Încă două străzi vor fi asfaltate

❚ Primăria Târgoviște execută în aceste zile lucrări de asfaltare și modernizare pe străzile Radu Popescu și Radu cel Mare, acestea însemnând 13.000 mp de asfalt și peste 87 de cămine de canalizare care urmează să fie ridicate la cotă sau refăcute ❚ Luni, 10 iulie vor debuta lucrările și la Centura Târgoviștei, în primă fază se va merge pe zona podurilor și pasajelor rutiere, apoi zona de canalizare și carosabil

VIRGIL VOINESCU

 


 

Primăria Târgoviște derulează în aceste zile, în microraionul 4 al municipiului, pe străzile Radu Popescu și Radu cel Mare, lucrări de asfaltare și modernizare a infrastructurii rutiere. Proiectele urbanistice sunt executate pe tronsoane de 3.000 de metri pătrați pe strada Radu cel Mare și de 10.000 metri pătrați pe strada Radu Popescu. Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, alături de viceprimarii: Monica Ilie și Cătălin Rădulescu dar și directori din cadrul primăriei, a declarat ieri, într-o conferință de presă susținută în zona de desfășurare a lucrărilor, că pe tronsoane din microraionul 4 al Târgoviștei se investește, după „zeci de ani”. Alături de lucrările de infrastructură rutieră deja în curs vor fi executate lucrări și la infrastructura pietonală (trotuare) fapt ce va duce la fluidizarea traficului în zonă.

„Administrația publică locală târgovișteană derulează lucrări importante de refacere a infrastructurii în ceastă zonă (n. r. micro 4). Am avut lucrări de reabilitare, de asfaltare pe strada Radu cel Mare, aproximativ 3.000 de metri pătrați. Acum (n. r. ieri) se lucrează pe strada Radu Popescu, undeva la 10.000 de metri pătrați. Lucrări de asemenea anvergură nu au mai fost făcute de zeci de ani în microraionul numărul 4”, a declarat edilul Târgoviștei, Cristian Stan care a menționat că în afara lucrărilor de asfaltare a părții carosabile „se va interveni și la trotuare, atât pe strada Radu cel Mare cât și pe strada Radu Popescu”.

„Pe strada Radu Popescu avem nu mai puțin de 87 de cămine de canalizare care urmează să fie ridicate la cotă sau refăcute. Nu vom ieși din această zonă până când aceste străzi nu vor arăta foarte, foarte bine. Avem proiect în micro 4 și pentru zona dintre blocuri și în funcție de disponibilitățile financiare pe care le avem vom intra fie anul acesta, fie anul viitor”, a asigurat primarul Cristian Stan.

„Se lucrează în momentul de față pe proiectul privind străzile: Iazului, Morilor, Horea, Cloșca, Crișan, Gheorghe Petrașcu, Justiției, Gimnaziului, de asemenea se lucrează în cartierul Priseaca, în Sârbi unde finalizăm acum ultimele branșamente urmând să încheiem ultimii 200 de metri de asfalt în cartierul Matei Voievod și să se intre cu marcajul, probabil într-o lună se va încheia și proiectul de acolo. Pe pachetul numărul doi, pe străzile: Col. Dumitru Băltărețu, Șoseaua Găești, Mr. Ion Alexandrescu lucrările sunt finalizate în momentul de față în procent de 99% urmând să se treacă la marcaje. S-a depus «Studiul de trafic», s-a luat aprobarea și astfel în câteva zile străzile respective vor fi marcate”, a adăugat primarul Târgoviștei.

Legat de proiectul «Centura Municipiului Târgoviște», Cristian Stan a mai menționat că luni (n. r. 10 iulie) vor debuta lucrările acestui important proiect pe care Primăria îl are în derulare în acest moment. „Vom face tot ce este necesar în vederea execuției”, a subliniat edilul, cu precizarea că se va ataca, într-o primă fază Podul de la Petru Cercel, se va merge pe zona podurilor și pasajelor rutiere urmând zona de canalizare și carosabilul, lucrărea urmând să fie finalizată la 1 decembrie 2018.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale