Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.03.2015 00:15

Fostul șef de campanie PDL: "În Dâmbovița totul a fost la vedere"


A A

Iancu Caracota cataloghează mincinoase dezvăluirile despre șpăgi

Iancu Caracota cataloghează mincinoase dezvăluirile despre șpăgi
Iancu Caracota, fost prefect PDL de Dâmbovița, actual președinte PNL Târgoviște

Acum președinte al PNL Târgoviște, Iancu Caracota nu crede în declarațiile fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, potrivit căruia o mare parte din banii publici au ajuns în „vistieria” de campanie a fostului PDL

ANA MARIA POPESCU


Piesă importantă în campaniile electorale ale PDL Dâmbovița în ultimii ani, actualul președinte al PNL Târgovi ște, Iancu Caracota a catalogat „mincinoase” dezvăluirile și declarațiile fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, potrivit căruia o mare parte din banii publici pe care îi gestiona au ajuns în „vistieria” de campanie a PDL.

În dezvăluirile fostului ministru al Comunicațiilor apare și numele fostului președinte PDL și al CJ Dâmbovița, Florin Popescu, ceea ce ar însemna că o parte din banii publici din șpăgile care sunt astăzi în vizorul procurorilor anticorupție au ajuns și în Dâmbovița.

Fostul director de campanie, Iancu Caracota, susține că la PDL Dâmbovița totul a fost la vedere și nimeni nu a venit cu valize cu bani la partid. Totul se înregistra și se controla de Autoritatea Electorală Permanentă.

„Nu cred în declarațiile fostului ministru al Comunicațiilor. Ca șef de campanie care am fost nu cred în ele. Tot ceea ce se întâmplă într-o campanie este la vedere, se înregistrează, se controlează după aceea de Autoritatea Electorală Permanentă.Totul se controlează. Sunt glume... Imaginați-vă, să vină cu valize de bani... În primul rând, ce făceau cu atâția bani pentru că județele își asigurau singure toate cheltuielile. Nu am fost chemat nici la Parchet, nici la DNA. Eu am fost în 2008 șef de campanie, în 2012, am fost propriul meu șef de campanie. Nu văd logica, dar pot să mă cheme, nu este o problemă”, a declarat în conferința de presă de ieri Iancu Caracota, președintele PNL Târgoviște, fost prefect PDL al județului Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale