Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.07.2015 00:16

Surpriză pentru scena politică, nu și pentru cele două formațiuni


A A

Fuziune între PP-DD și UNPR

Fuziune între PP-DD și UNPR
Cosmin Bozieru, președintele Organizației Județene a PP-DD, va fi în curând co-președinte al UNPR Dâmbovița?

❚ Președintele PP-DD Dâmbovița, Cosmin Bozieru, a mărturisit ieri pentru „Jurnal de Dâmbovița” că, după ce membrii partidului au realizat că și-au pierdut liderul, pe Dan Diaconescu, și susținerea mediatică a OTV, au și început negocierile cu mai multe formațiuni politice ❚ „Eu spun că amândouă partidele au de câștigat din această fuziune și cel mai mult are de câștigat noul UNPR”, a declarat Cosmin Bozieru, mai ales că, la nivelul județului, PP-DD vine cu 33 de consilieri locali și 3 viceprimari ❚ După realizarea fuziunii din punct de vedere legal, noul UNPR va fi condus în Dâmbovița de doi co-președinți, câte unul de la fiecare partid

ANA MARIA POPESCU


Fuziune surpriză între UNPR și PP-DD! Surpriză însă doar pentru opinia publică și scena politică, nu și pentru membrii Partidului Poporului – Dan Diaconescu, întrucât aceștia se gândesc de multă vreme să intre în „familia” unui alt partid, pentru că de unii singuri nu mai pot face față provocărilor electorale, mai ales după ce au rămas fără liderul Dan Diaconescu și postul acestuia de televiziune.

 

Fără Dan Diaconescu și OTV, PP-DD s-a gândit la o fuziune

Contactat de „Jurnal de Dâmbovița”, președintele PP-DD Dâmbovița, totodată viceprimar al municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, a mărturisit ieri că, după ce membrii partidului au realizat că și-au pierdut liderul și susținerea mediatică, au și început negocierile cu mai multe formațiuni politice, astfel că, după mai multe discuții, au decis că Uniunea Națională pentru Progresul României are mai multe puncte în comun politic și doctrinar cu Partidul Poporului.

„Pe noi, membrii Comitetului Executiv al PP-DD, nu ne-a luat prin surprindere acest anunț de fuziune. În ultimul Comitet Executiv al PPDD, s-a luat în calcul, și tot mai multe voci au întărit lucrul acesta, că atâta timp cât Dan Diaconescu nu mai este (n.n. ispășește o pedeapsă privativă de libertate), cât OTV (n.n. postul de televiziune al lui Dan Diaconescu) nu mai este, doi vectori importanți care au ridicat PP-DD-ul în alegerile trecute, trebuie o alianță sau o fuziune. Membrii din Biroul Național de Coordonare au început negocierile cu anumite partide politice. De ce UNPR? Pentru că foarte multe puncte din programul nostru au fost sprijinite în cadrul coaliției de guvernare de UNPR. Am avut foarte multe puncte comune cu UNPR. Al treilea lucru este că UNPR este un partid în construcție la nivel local, dorește o întărire a organizațiilor, dorește o mai mare reprezentativitate locală, iar PP-DD, prin această fuziune, îi poate oferi acest lucru. PP-DD are peste 1000 de consilieri, vicepreședinți de consilii județene, primari de reședințe de județ, viceprimari, ceea ce reprezintă undeva la 5-7% din administrația publică națională”, ne-a declarat Cosmin Bozieru.

 

„Împreună cu PP-DD, UNPR va fi mult mai puternic”

La nivelul județului Dâmbovița, PP-DD are 33 de consilieri locali și 3 viceprimari, dintre care unul este viceprimarul municipiului reședință de județ.

După realizarea fuziunii din punct de vedere legal, noul UNPR Dâmbovița va fi condus de doi copre ședinți, câte unul de la fiecare partid.

„Eu spun că amândouă partidele au de câștigat din această fuziune și cel mai mult are de câștigat noul UNPR. Împreună cu PP-DD, UNPR va fi mult mai puternic. La nivel de județ, am observat în ultimele luni că există preocupare la UNPR pentru consolidarea organizațiilor, pentru consolidarea Organizației municipale. Noi venim cu contribuția noastră: suntem 33 de consilieri locali, doi viceprimari, un viceprimar al municipiului reședință de județ. Eu zic că e un aspect important pe care PP-DD îl aduce în cadrul UNPR. Am fost invitați la o întâlnire cu liderii de la nivel național ai UNPR și, din discuțiile pe care le-am avut, am stabilit ca PP-DD să statueze această fuziune, să o facem cât mai repede din punct de vedere legal”, susține președintele PP-DD Dâmbovița.

Mâine, PP-DD va avea Consiliul Național în care se va convoca Congresul. Acesta va avea loc cel mai probabil în luna august. Până la realizarea fuziunii din punct de vedere legal, vor fi doi co-președinți la fiecare organizație locală și județeană.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale