Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.03.2015 00:19

Pamflet


A A

Frumoasele și bestiile din politica mioritică

Frumoasele și bestiile din politica mioritică

ALINA MAVRODIN VASILIU


Strategia de cadre a „democraților”, foști „comuniști”, foști „socialiști”, deveniți „populari”, de a planta tinere femeiuști în funcții cu mari bugete pe mână, a dat roadele otrăvite pe care le-a cules o țară întreagă, în timp ce bestiile și frumoasele lor au huzurit. Bestiile care le-au promovat și le-au pus apoi să fure în „interesul partidului” s-au umplut de bani negri, în timp ce top – modelele lor, examinate amănunțit pe la școlile de vară, sau ales cu dosare penale de toată „frumusețea” și cu ani grei de pușcărie.

Cu sechestrele au scăpat ceva mai ieftin, fiindcă marile averi le-au făcut bestiile, și mai puțin frumoasele lor care înfundă pușcăria. Că beneficiarii finali ai jafului politic criminal organizat au fost niște bestii masculine cu tot neamul lor, iar frumoasele lor colege s-au trezit din hipnoza electorală și manipulate (scuzați expresia!) și cu banii luați este deja o poveste adevărată pe care o știu în România până și copiii de grădiniță. Mafioții politici, golani bătrâni cu fețe boțite de nopțile pierdute-n orgii, dar cu ștate vechi în fentarea legii, s-au hârșit în diversiuni încă din vremea dictaturii comuniste. Nici aia, cu toată rigoarea ei, nu i-a lecuit pe contrabandi știi politici de profesie de ticăloasele lor apucături penale. Durii de ei, „democrați” după ’89, au sucit mințile unor tinerele băgate-n funcții ca să facă avere doar cu nurii.

Bestiile le-au scos repede la produs „pe centura politicii românești”. Expresia aparține chiar uneia dintre ele și era dedicată unei frumoase brunete care a refuzat avansurile bestiei ce-o băgase-n Parlament. Biata de ea a făcut pe-atunci o criză de conștiință, dar i-a trecut mai repede decât un banal guturai, după ce-a fost trimisă la încălzire pe „centura politicii”. Și de-atunci umblă neconsolată, cernită precum văduva neagră, și dă slavă pe ecranele televizoarelor celorlalte frumoase la pungă groase, propulsate-n mari funcții publice direct din haremul Bestiei. Una mai cu seamă, care s-a declarat „urmașa lu’ Traian”, cea mai voluptoasă, mai bănoasă și la obraz mai groasă dintre toate, pentru care Bestia șefă a națiunii a făcut o mare și jalnică pasiune la bătrânețe, a devenit în ultimul deceniu top – modelul politic al jafului de „succesuri”, fiind susținută până și pentru funcția de președinte al țării.

Asta, desigur, ca o recompensă promisă tot din bani publici, venită din partea beneficiarului final al șpăgilor de zeci de milioane de euro, pe care ministreasa frumoasa și vasalele ei din guvernul cu pitici atomici și masculi anemici le încasau ca să-l cadorisească electoral cu funcția de președinte al țării. Și asta n-a fost tot, fiindcă Bestia a mai vrut-o și pe fiică-sa în Parlamentul European la pachet cu multe alte privilegii de famiglie. Așa că frumoasele plantate în funcții cu bugete pe post de buchete de flori au muncit de s-au spetit, fiindcă au avut mult de jumulit la ele ca să-l vadă votat și revotat pe bestialul lor șef, mereu nesătul și mereu însetat de averi. Strategia mizerabilă o vedem de-o vreme confirmată până și de procurorii cărora Cineva (nu știm încă cine!) pare să le fi luat vălul de pe ochi. Așa se face că frumoasele scoase la produs de șpăgi pe centura mafiei protejate politic nu mai sunt bune pentru România în dormitor, ci la vorbitor. Dar nici acolo, lângă WC-ul turcesc, nu li se dezleagă la toate limbile așa cum ar fi de așteptat, ca să-și dea bestiile în primire, preferând să-și ducă secretele jafului în mormânt, zic ele cu „demnitate”, ca și cum ar fi depus un jurământ făcut cu limbă de moarte. Nu-i de glumă!

Unora dintre fetișcanele astea, care s-au grăbit să intre-n clanurile mafioților, sfârșitul carierei lor politice le poate pune și-o cruce la cap. După cum le-am văzut comportându-se în ultimele zile, vorba poetului, farmec dând regretelor și întrebându-se una pe alta „ce ne facem fetelor”, se prea poate să fi fost timp de 10 ani sub o vrajă, un fel de magie albă, neagră, portocalie, verde, mov care le-a luat mințile și ale cărei taine sunt sub lacătele uneia sau mai multor bestii. Ptiu, drace! Tragedia face că frumoasele Monica, Nuțica, Bica și altele ca ele, cu dosare-n parcare la DNA, care au primit sau care urmează să primească „brățări” drept „cadou” penal pentru slugărnicia cu care au jefuit România, ar putea fi victimele celor care au pus serviciile țării în serviciul Bestiei. Te pomenești că și pe ele le-o fi pârlit cu aceeași flacără violet, de-au confundat atâția ani interesul mafiot cu interesul național.

P.S. Dacă încă nu credeți în povestea asta, uite că acu’ două zile a dat „din casă” un fost ofițer SRI, care, de-o vreme, stă la taclale parlamentare prin comisia de control a activității serviciului cu pricina. Acesta a transmis, la oră de maximă audiență, un comunicat important pentru țară, spunând că Bestia a fost 10 ani șeful Mafiei din România. Pe bune? Păi, dacă-i pe-așa, are dreptate și lumea când întreabă dacă nu cumva serviciul cu pricina a funcționat precum... serele Codlea, trase și ele pe dreapta în „democrația” de piață, în timp ce șefii lor au supraviețuit politic împărțind galant flori la frumoasele escroace din haremul șefului Mafiei. Poate fi și asta o nouă variantă penală pentru povestea tranziției românești spre dezastru, cu frumoasele și bestiile ei romantice, personaje principale în politica noastră mioritică.

www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale