Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.12.2021 00:15

Modernizări importante pe banii UE


A A

Fonduri europene pentru școli la Târgoviște

Fonduri europene pentru școli la Târgoviște

Mai multe unități de învățământ din municipiul Târgoviște sunt în plin proces de reabilitare și modernizare, pe fonduri europene nerambursabile. Unele dintre ele au fost deja finalizate, așa cum este cazul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Viteazul” , din cartierul cu același nume, unde elevii și cadrele didactice au revenit într-un mediu modern, cu toate dotările necesare pentru a-și desfășura activitatea. Primarul Daniel Cristian Stan a mai anunțat în cadrul unei conferințe de presă că stadiul de execuție la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” este de peste 90%, o altă unitate de învățământ reabilitată tot pe fonduri europene care va fi de nerecunoscut după finalizarea lucrărilor.

De asemenea, administrația publică locală târgovișteană mai are și alte proiecte în derulare la alte unități de învățământ, pe fonduri europene și în același timp se caută sursă de finanțare pentru Școala Gimnazială nr. 10 ,,Radu cel Mare”. Astfel, devine tot mai clar că una dintre obiectivele principale ale Primăriei Târgoviște rămâne dezvoltarea infrastructurii educaționale.

,,Școala «Mihai Viteazul»  a fost deja finalizată, lucrăm în paralel și la Școala nr. 13, Matei Basarab, sper ca lucrările să fie finalizate cât mai curând acolo. Proiectul este foarte avansat, cu un stadiu de execuție de peste 90% în acest moment. De asemenea, tot pe fonduri europene mai lucrăm și la Grădinița nr. 8 «Rază de Soare» și la Grădinița cartierul Sagricom pentru a da numai câteva repere pe ceea ce înseamnă programul de modernizare al infrastructurii educaționale în derulare, la acest moment, la nivelul municipiului Târgoviște. De asemenea, avem solicitare de finanțare prin Compania Națională de Investiții și pentru Școala «Radu cel Mare», nr. 10. Acolo este deja finalizat proiectul, sper să găsim și o sursă de finanțare de natură să ne permită să începem execuția de lucrări și acolo”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”
Ședința ordinară CLM Târgoviște, cu scântei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale