Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.10.2018 00:21

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean și cea a Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița, reunite pentru...


A A

Festivitățile de Ziua Educației

Festivitățile de Ziua Educației

❚ În sala arhiplină de la sediul SLI Dâmbovița s-au aflat și cadre didactice pensionate în acest an, care au primit diplome de merit și, în plus pentru doamne, crizanteme albe ❚ Atât conducerea SLI, cât și cea a IȘJ Dâmbovița au vorbit despre importanța profesiei de dascăl, urând cadrelor didactice „La mulți ani!”

 

PETRE DRĂGUȚOIU

 


 

Emoționante festivăți prilejuite de Ziua Mondială a Educației au avut loc vineri, 5 octombrie a.c., ora 14.00, în Sala de conferințe de la Sediul Sindicatului Liber Învățământ Dâmbovița (SLID). A fost prezentă conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, reprezentată prin prof. Sorin Ion, inspector școlar general; prof. dr. Gabriela Istrate, inspector școlar general adjunct și prof. Cristina Stroe, inspector școlar general adjunct. În sala arhiplină s-au aflat și cadre didactice pensionate în acest an, care au primit diplome de merit și, în plus pentru doamne, crizanteme albe. Sărbătoarea a fost deschisă de cuvântul prof. Emil Poamă - președintele SLID, sindicat cu peste 5.600 membri, afiliat Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, cea mai mare din sistem, care numără peste 220.000 membri. Liderul SLI Dâmbovița a apreciat în mod deosebit activitatea personalului din învățământ, o profesie specifică pentru educație și personalitatea elevilor, pentru societate, și a făcut urări de sănătate și „La mulți ani!”, pentru toate cadrele didactice și în mod special pentru generația pensionată în anul 2018. Merită apreciat recitalul oferit, la eveniment, de un grup muzical al elevilor Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. De asemenea, cei trei inspectori școlari din conducerea IȘJ Dâmbovița au făcut aprecieri concrete despre importanța activității cadrelor didactice și a întregului personal din învățământ, s-au referit la tradiția în plan național a unor instituții de învățământ târgoviștene și dâmbovițene și au adresat, de asemenea, sănătate și tradiționalul „La mulți ani!”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Concertul "Romanța ne unește", regal muzical premiat de Primăria Capitalei
Investiții în învățământ și cultură
Patriarhul Daniel și ÎPS Nifon, la sfințirea Bisericii Sf. Ierarh Nicolae
Sărbătorea Sf. Ierarh Nicolae la Mănăstirea Dealu
"Romanța ne unește", spectacol-concert la București
Spectacol caritabil la Teatrul "Tony Bulandra"
Conducerea UZPR, întâlnire cu filiala dâmbovițeană "I.H.Rădulescu"
"Romanța ne unește", concert de succes la Chișinău
Vernisajul bienalei de artă plastică "Gheorghe Petrașcu"
Activitate educațională de Centenar


Editorial

"România educată"? Ei, na!

Herr Klaus Werner Iohannis, ineficient până acum în înalta postură de președinte al României, s-a trezit într-o dimineață cu spaima-n gât, transpirat și gândindu-se că n-are cu ce să se înfățișeze în fața națiunii ca să-i smulgă votul la anu’, și amintindu-și că este profesor din tagma lui Einstein, ce și-a zis? 

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale