Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.10.2015 00:18

Și-a amintit de drumul din munte


A A

După 4 ani catastrofali, Florin Popescu dă sfaturi PSD-ului

❚ Deși nu a reușit să facă mai nimic în mandatul de președinte al Consiliului Județean, iar în zona montană s-a lansat, cu tot cu PDL-ul, în proiecte nerealiste, Florin Popescu, astăzi deputat, s-a trezit dând sfaturi în ceea ce privește finanțarea pentru realizarea drumului denumit TransBucegi ❚ Culmea e că administratorul public al județului, Alexandru Oprea, s-a arătat încântat de propunerile pe care le-a făcut Florin Popescu pentru rezolvarea problemelor de infrastructură din zona montană

ANA MARIA POPESCU


Nu a reușit să facă mai nimic pentru județ atunci când s-a aflat în fruntea administrației județene, dar acum are tot felul de „idei mărețe” și proiecte pentru dezvoltarea acestuia, pe care ori de câte ori are ocazia le propune actualei echipe de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița.

Este vorba despre deputatul - „baron al puilor” Florin Popescu, care se pare că după ce a părăsit administrația județeană și a intrat în Parlamentul României și-a dat seama că are niște „sfaturi”, în ceea ce privește zona montană, pentru conducerea forului administrativ județean. Această deschidere bruscă a lui Florin Popescu spre problemele administrației se pare că i-a luat prin surprindere și pe șefii CJD, iar unii dintre ei, probabil „vrăjiți” de ideile fostului președinte, au început chiar să laude inițiativele acestuia prin conferințele de presă. Recent, administratorul public al județului, Alexandru Oprea, s-a arătat încântat de propunerile pe care le-a făcut Florin Popescu pentru rezolvarea problemelor de infrastructură din zona montană.

După ce s-a destrăbălat, pe vremea când era pre- ședinte CJD, lansând proiecte pentru schi și turism montan, care s-au dovedit a fi nerealiste, Florin Popescu recomandă actualei echipe de conducere a Consiliului Județean să caute soluție financiară la Uniunea Europeană și la parteneri privați pentru realizarea drumului denumit generic Trans Bucegi, pentru că din buget propriu realizarea acestei investiții de anvergură este imposibilă. Această propunere făcută de Florin Popescu l-a impresionat pe administratorul public al județului, care s-a arătat extrem de încântat.

„Remarc deschiderea pe care a manifestat-o dl deputat Florin Popescu, care chiar a venit cu niște propuneri constructive de proiecte care trebuie să stea în atenția administrației publice județene, referindu-ne aici la stațiunea Moroeni-Padina-Peștera, la anumite drumuri care trebuie făcute și la anumite proiecte care, într-un fel sau altul, trebuie să ne ținem de ele, indiferent de coloratura administrației. Florin Popescu a propus să căutăm un partener pentru drumul pe care noi l-am numit TransBucegi și să încercăm o discuție la nivelul doamnei Corina Crețu, parlamentari, împreună cu președintele Consiliului Județean pentru a încerca să găsim o finanțare direct de la Bruxelles. Să facem un parteneriat public-privat pentru că din fonduri europene e greu de accesat pentru că valoarea investiției, în opinia mea, va fi undeva peste 60 milioane de euro. Dar eu cred că, dacă facem acest drum, zona respectivă se va deschide fantastic... Florin Popescu a zis să reluăm discuția cu cei care au făcut studiul pentru pârtiile de schi, pentru a găsi o oportunitate de finanțare, că înțeleg că undeva în Argeș sau în Brașov au găsit această finanțare”, a declarat administratorul public al județului, Alexandru Oprea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale