Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.07.2016 00:21

După eșecul de la alegerile locale din 5 iunie...


A A

Demisii și demiteri la PMP Dâmbovița

Demisii și demiteri la PMP Dâmbovița
Dorel Popa, președinte interimar al PMP Dâmbovița, și Răzvan Ioan, președinte interimar al PMP Târgoviște

❚ O parte a conducerii partidului și-a dat demisia după eșecul înregistrat, alții au fost demiși de Consiliul Executiv Județean ❚ „Domnul avocat Chițescu și-a prezentat demisia la Consiliul Național al partidului (…) Domnul Paul Briceag a fost demis, urmare a rezultatelor foarte slabe obținute în alegerile locale, și în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale a fost numit domnul Răzvan Ioan, care este și vicepreședinte al partidului”, a declarat președintele interimar al PMP Dâmbovița, Dorel Popa ❚ Adrian Rădulescu s-a retras din toate funcțiile pe care le deținea la nivelul formațiunii politice, în prezent acesta rămânând doar un simplu membru de partid

ANA MARIA POPESCU

 


 

Rezultatele dezastruoase obținute la alegerile locale au condus la „decapitarea” conducerii județene și municipale a Partidului Mișcarea Populară! Unii și-au dat demisia după eșecul înregistrat, alții au fost demiși de Consiliul Executiv Județean, cert este că, în momentul de față, niciunul dintre liderii locali, vizibili, ai acestei formațiuni politice nu se mai află în structura de conducere a partidului. A venit rândul unei echipe noi, interimare, să își încerce norocul în politică. După mai bine de trei luni de absență, ieri, în cele din urmă, Partidul Mișcarea Populară Dâmbovița a susținut o conferință de presă în care a prezentat noua echipă de conducere a Organizației Județene.

După ce Adrian Chițescu și-a dat demisia de la conducerea Organizației Județene, Dorel Popa a fost numit președinte interimar al PMP Dâmbovița. Dacă Adrian Chițescu și-a depus singur armele, nu același lucru s-a întâmplat și cu liderul Organizației Municipale, Paul Briceag, care, după rezultatele slabe obținute pe 5 iunie, a fost demis de Consiliul Executiv Județean, interimatul fiind asigurat în momentul de față de Răzvan Ioan, cel care ocupă în același timp și funcția de vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița. Secretarul general al PMP Dâmbovița a rămas Liliana Nițu.

„La nivelul Organizației județene au survenit unele modificări ca urmare a rezultatelor obținute la alegerile locale. Ca urmare a analizelor făcute în cadrul Organizației noastre și în cadrul partidului mare, a rezultat necesitatea unor modificări, unor schimbări. 2,2%, rezultatul obținut la alegerile locale, nu ne onorează deloc. Nici rezultatul partidului mare nu este extraordinar de pozitiv, dar asta a fost, a fost o luptă, nu am pierdut un război. Mergem în continuare înainte. Echipa nouă a trebuit să se constituie urmare și a două chestiuni obiective, domnul avocat Chițescu, după aflarea rezultatelor alegerilor, și-a prezentat demisia la Consiliul Național al partidului, acolo unde s-a făcut și propunerea de numire a unui președinte interimar pentru Organizația Județeană Dâmbovița și am fost numit eu să ocup această funcție. Am acceptat să mă angajez la o luptă, la o acțiune, la o muncă, până acum, destul de grea și dificilă, dar sper să o duc la capăt până la urmă. Și Consiliul Județean al Organizației Dâmbovița și-a depus mandatul și a fost nevoie să o luăm de la zero, să ne reorganizăm, să ne reinventăm, să ridicăm capul din pământ. Deja am format un grup de 22 de persoane care fac parte din Consiliul Executiv Județean, sunt persoane cu care am mers în campanie și în alegeri, persoane care au muncit în campanie și au obținut și rezultate. De asemenea, după alegeri domnul Paul Briceag a fost demis, urmare a rezultatelor foarte slabe obținute în alegerile locale, și în funcția de președinte interimar al Organizației Municipale a fost numit domnul Răzvan Ioan, care este și vicepre- ședinte al partidului”, a declarat președintele interimar al PMP Dâmbovița, Dorel Popa.

Și cel mai cunoscut lider al PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, s-a retras din toate funcțiile pe care le deținea la nivelul formațiunii politice, în prezent acesta rămânând doar un simplu membru de partid.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale