Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.01.2018 00:25

Asigurări de la social-democrați pentru 2018


A A

Dâmbovița se va umple de șantiere

Dâmbovița se va umple de șantiere

❚ Conducerea PSD Dâmbovița susține că 2018 va fi anul investițiilor derulate atât prin Programul Național de Dezvoltare Locală – unde sunt proiecte de 32 milioane euro, cât și prin banii de la bugetul de stat ❚ În ceea ce privește 2017, social-democrații consideră că, deși au avut în cârcă proteste pe bandă rulantă, și-au îndeplinit o parte din promisiuni, în special cele referitoare la creșterea veniturilor salariale

ANA MARIA POPESCU

 


 

Finalul unui an este tot timpul un bun moment al realizării de bilanțuri, de a pune în balanță lucrurile bune și pe cele rele, realizările și eșecurile, dar și pentru realizarea de planuri noi pentru anul următor.Toate instituțiile, fie că sunt private sau de stat, dar și formațiuniile politice trag linie la finalul fiecărui an, meditează la lucrurile pe care le-au realizat, analizează câte dintre promisiuni au fost onorate și mai ales își iau angajamente pentru viitorul apropiat. Președintele PSD Dâmbovița, senator Adrian Țuțuianu, dat fiind faptul că pentru o perioadă de timp a făcut parte din Guvernul României, a mers un pic mai departe și a făcut o retrospectivă a evenimentelor de la nivel național în care au fost implicate Guvernul și PSD. Președintele PSD Dâmbovița susține că, dacă 2017 a fost unul al creșterilor salariale, 2018 va fi anul investițiilor atât la nivelul județului Dâmbovița, cât și la nivelul întregii țări.

„Vă asigur că anul viitor nu doar județul Dâmbovița, ci România va fi un șantier, vorbesc de punerea în aplicare a proiectelor din Ordonanța 28/2013 pentru că până undeva în martie-aprilie se vor încheia foarte multe contracte de execuție de lucrări, vor intra în lucru proiectele aprobate prin PNDR, sunt 32 de milioane de euro și, de asemenea, proiectele care sunt derulate pe fonduri de la bugetul național. (...) A fost un an foarte dificil pentru Partidul Social Democrat, început în luna februarie cu demonstrații în stradă pe o temă care, în condiții normale de viață, nu ar fi necesitat niciun fel de ieșire în stradă a nimănui, Ordonanța 13 s-a dovedit a fi perfect constituțională și valabilă ca și aplicabilitate. 2017 a fost un an în care nu am avut foarte multă coerență în actul de guvernare, cea mai bună dovadă este ceea ce s-a întâmplat acum în decembrie, când Parlamentul a fost angrenat la maxim pe subiecte foarte complicate, Legile justiției, 303, 304, 317, punerea de acord a Codurilor cu deciziile Curții Constituționale, adoptarea bugetului de stat, a bugetului asigurărilor, Codul administrativ, reglementări extrem de importante și-au găsit răspuns în ultima parte a anului trecut, ceea ce cred eu că putea fi evitat dacă lucram ceva mai organizat de la începutul sesiunii parlamentare, vorbesc în principal de a doua sesiune parlamentară pentru că prima totdeauna este o sesiune de început în care lucrurile se reglează din mers. Cred însă că PSD a pus în aplicare foarte multe dintre măsurile pe care le-a promis oamenilor în campania electorală din anul 2016. Mă refer la creșterea veniturilor pentru toate categoriile de bugetari, mă refer la creșterea pensiilor, la măsuri suplimentare, medicamente gratuite și compensate, la derularea Programului Național de Dezvoltare Locală și deblocarea absorbției de fonduri europene. De aceea eu cred că anul 2018 va fi anul investițiilor, de altfel și în buget investițiile sunt undeva de patru ori mai mari ca pondere decât în 2017”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale